Ortalama kaç derece sıcaklık alırım bu fikrin varmı render almayı planlıyorum ve güçlü oyunlarda en az 12 saat vakit geçiririm![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Cooler masteri iyi gibi duruyor onu almayı planlıyorum elimde mATX A520m-plus anakart var uyumsuzluk sorunu yaşama ihtimalim var mı veya ram soketi kapatma gibi bir durum olurmufiyat performans olarak iyidir.
Noctua biraz kırpılmış yine de iş gören iyi ürünü.![]()
DeepCool AK400 Zero Dark 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool AK400 Zero Dark 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Seçenek olsun ve mağazadan satın alma için
COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM 1x120MM Rainbow Led Fanlı İşlemci Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM 1x120MM Rainbow Led Fanlı İşlemci Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ortalama kaç derece sıcaklık alırım bu fikrin varmı render almayı planlıyorum ve güçlü oyunlarda en az 12 saat vakit geçiririm
Aklıma yattı gibi büyük ihtimalle bunu Alicamİnternette ve sitesinde kullanan arkadaşların yorumları mevcut. Kullanıp kötü yorum yapana henüz rastlamadım. İşini göreceğini düşünüyorum.
Ama tabi bütçeyi biraz daha artırıp Noctua bir soğutma alsan tadından yenmez. Ben kullandım. Sıvı soğutmalar halt etmiş o derece diyorum.
İşlemci olarak hangi model var sendebütcen yeterse arctic 34 esports duo kullanıyorum tavsıye ederım. işlemci 60 dereceyi gecmiyor.
O Arctic soğutucu sıvı soğutmalarla kapışıyor sağılır. 5600X İçin çok iyi bir soğutucu olur.Aklıma yattı gibi büyük ihtimalle bunu Alicam
İşlemci olarak hangi model var sende