1000TL kule tipi soğutucu önerisi?

CoLFX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Arkadaşlar yeni R5 5600x bir işlemci aldım ve stok fanı soğutma konusunda yetersiz olduğunu duydum bu işlemci için soğutucu öneriniz varmı (bütçe 1K)

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
fiyat performans olarak iyidir.
Noctua biraz kırpılmış yine de iş gören iyi ürünü.
Seçenek olsun ve mağazadan satın alma için

KS

CoLFX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
fiyat performans olarak iyidir.
Noctua biraz kırpılmış yine de iş gören iyi ürünü.
Seçenek olsun ve mağazadan satın alma için
Cooler masteri iyi gibi duruyor onu almayı planlıyorum elimde mATX A520m-plus anakart var uyumsuzluk sorunu yaşama ihtimalim var mı veya ram soketi kapatma gibi bir durum olurmu

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
Ortalama kaç derece sıcaklık alırım bu fikrin varmı render almayı planlıyorum ve güçlü oyunlarda en az 12 saat vakit geçiririm

İnternette ve sitesinde kullanan arkadaşların yorumları mevcut. Kullanıp kötü yorum yapana henüz rastlamadım. İşini göreceğini düşünüyorum.

Ama tabi bütçeyi biraz daha artırıp Noctua bir soğutma alsan tadından yenmez. Ben kullandım. Sıvı soğutmalar halt etmiş o derece diyorum.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
bütcen yeterse arctic 34 esports duo kullanıyorum tavsıye ederım. işlemci 60 dereceyi gecmiyor.

KS

CoLFX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
İnternette ve sitesinde kullanan arkadaşların yorumları mevcut. Kullanıp kötü yorum yapana henüz rastlamadım. İşini göreceğini düşünüyorum.

Ama tabi bütçeyi biraz daha artırıp Noctua bir soğutma alsan tadından yenmez. Ben kullandım. Sıvı soğutmalar halt etmiş o derece diyorum.
Aklıma yattı gibi büyük ihtimalle bunu Alicam

bütcen yeterse arctic 34 esports duo kullanıyorum tavsıye ederım. işlemci 60 dereceyi gecmiyor.
İşlemci olarak hangi model var sende

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri