Herkese iyi forumlar;
M2 SSD alacağım. Bütçem üst sınır 1000TL. 1TB olsun istiyorum önerilere açığım.
M2 SSD alacağım. Bütçem üst sınır 1000TL. 1TB olsun istiyorum önerilere açığım.
Ben yapıyorum testini 4 tb den fazla yazmışım hiçbir problem yok , heatsink olmamasına rağmen de soğuk çalışıyor ( ekran kartının altında ) 55 dereceleri geçmedi . Bilerek böyle söylemedim daha çok yeni , biraz zaman geçsin o zaman belli olur önerilecek ürün mü değil mi . Ondan sebep araştır demiştim arkadaşa . Bir de MP 400 ün belleksiz hali bire bir aynı üretici .ugur.gozaydin' Alıntı:@"BatuhanKLC" MLD markasını ben önermem. İçerisindeki kontrolcü ve nand yongaları hakkında net ve kesin bilgiler yok nette. Ayrıca uzun vadede netleşmiş kullanım testleride yok bu yüzden önermem.
WD Blue SN550/570 diskler alınabilir ama SlikonPower bu disklerin ikiside o ürün ailesine denk ürünler yani fiyat odaklı beklenecekse beklemek mantıklı olur. Yoksa artı veya eksi ürün odaklı bir kazancınız olmayacak.
BatuhanKLC' Alıntı:Ben yapıyorum testini 4 tb den fazla yazmışım hiçbir problem yok , heatsink olmamasına rağmen de soğuk çalışıyor ( ekran kartının altında ) 55 dereceleri geçmedi . Bilerek böyle söylemedim daha çok yeni , biraz zaman geçsin o zaman belli olur önerilecek ürün mü değil mi . Ondan sebep araştır demiştim arkadaşa . Bir de MP 400 ün belleksiz hali bire bir aynı üretici .ugur.gozaydin' Alıntı:@"BatuhanKLC" MLD markasını ben önermem. İçerisindeki kontrolcü ve nand yongaları hakkında net ve kesin bilgiler yok nette. Ayrıca uzun vadede netleşmiş kullanım testleride yok bu yüzden önermem.
WD Blue SN550/570 diskler alınabilir ama SlikonPower bu disklerin ikiside o ürün ailesine denk ürünler yani fiyat odaklı beklenecekse beklemek mantıklı olur. Yoksa artı veya eksi ürün odaklı bir kazancınız olmayacak.
BatuhanKLC' Alıntı:Kontrolcüsü Phison ps3113 ,
Bellekler (4 tane koca koca- Samsung gibi değil )TA7G65AWV model .( Notlarıma böyle kaydetmiştim harflerin bir ikisi yanlış yazılmış olabilir kontrol ederim )
Okuma yazma konusunda vaat ettiğinin altında.
TBW ve MTFB değerleri hakkında fikrim yok dostum.
VRAM i yok , yedek depolama için uygun . 750 lira ile fırsat diye paylaşmıştım o fiyat kaçmazdı .Denedim 2. SSD olarak memnunum . Hatta direk şöyle söyleyeyim 980 pro mld ye 2.9 k ile yazabiliyor .
Müsait olunca bakayım dostum .ugur.gozaydin' Alıntı:BatuhanKLC' Alıntı:Kontrolcüsü Phison ps3113 ,
Bellekler (4 tane koca koca- Samsung gibi değil )TA7G65AWV model .( Notlarıma böyle kaydetmiştim harflerin bir ikisi yanlış yazılmış olabilir kontrol ederim )
Okuma yazma konusunda vaat ettiğinin altında.
TBW ve MTFB değerleri hakkında fikrim yok dostum.
VRAM i yok , yedek depolama için uygun . 750 lira ile fırsat diye paylaşmıştım o fiyat kaçmazdı .Denedim 2. SSD olarak memnunum . Hatta direk şöyle söyleyeyim 980 pro mld ye 2.9 k ile yazabiliyor .
Kontrolcüsü belli bellek yonglarından sonuç çıkmadı kontrol et derim harflerini büyüklüğü önemli değil bu arada 3D katman yongalarda boyut ufalıyor. VRAM ucuz olmasının sebeplerinden birisidir SAMSUNG 980 gibi. MTBF önemli değil ama TBW ve garanti süresi önemli ancak bilgisi yok. Benzer fiyatlara aynı kapasitede alternatifi yoksa uygun fiyattan tercih edilebilir gibi duruyor.