1000Tl R5 5600X Kule Tipi Vs Sıvı Soğutma

Mito_26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Merhaba arkadaşlar, mantis 6700 XT sistemi aldım, sistemdeki işlemciyi R5 5600X olarak tercih ettim işlemci stok fan ile geldi ancak benim içime sinmedi gerek işlemci gerekse diğer donanımların serin çalışması adına soğutucu almaya karar verdim bütçem 500-1000 TL arası kule tipi ya da sıvı soğutma olarak soğutucu modelleri önerebilirsiniz ( termal macun dahil kutudan çıkması lazım ya da bütçenin içinde ekstra olarak alabilirim kaliteli olması önemli )

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
KS

Mito_26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Mecbur alacağız hocam, arkadaşın önerdiği ürünü daha önceden gördüm ama testlerine bakmadım dolar kuru şuanda sabit ama ürünler durmadan zamlanıyor, hali hazırda alım gücüm varken almak istiyorum klavye Mouse seti alamadım daha, eski ürünlerle idare ederim gerekirse.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,445
KS

Mito_26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hava soğutucu almak için acele etmeyin. 1 aya kadar çok güzel indirimler olacak.
Hocam merhabalar, sistemimde ben bi ara 88-90 dereceleri gördüm o yüzden, AMD işlemciler için normal değerler deniyor ancak beni tedirgin etti o yüzden eğer, 1 ay süreye indirimler gelecekse stok soğutucu ile idare ederim. İndirimlerle ilgili haber mi duydunuz hocam veya sizde mi soğutucu almak için takiptesiniz ?

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hocam merhabalar, sistemimde ben bi ara 88-90 dereceleri gördüm o yüzden, AMD işlemciler için normal değerler deniyor ancak beni tedirgin etti o yüzden eğer, 1 ay süreye indirimler gelecekse stok soğutucu ile idare ederim. İndirimlerle ilgili haber mi duydunuz hocam veya sizde mi soğutucu almak için takiptesiniz ?
İndirimler bize bağlı dostum. @BatuhanKLC ile ortak yapıyoruz diyebiliriz.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Gelecek güzel indirimler , takipte kal kanalı , elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri