https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-deepcool-kb500-kablolu-q-mekanik-fiyati,175451188.html yani 536₺ ye bence iyi klavye bütçeye göre biraz ucuz önerdim ama sorun olmaz bencearkadaşlar sa bende 1000 TL bütçem var önerdiğiniz sessiz klavye önerisi yaparmısınız aile evindeyim sessiz
Sessiz diyor tkl den bahsediyor galiba mekanik önermek aşırı saçmaBanggoood üzerinden gamakay mk61 yellow switch ile. Hem optik switch tepki süresi hızlı, hem hotswap olması yani switchleri kolayca değiştirme
![]()
[TRY2,300.17~2448.59] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürümtr-m.banggood.com
Yellow Switch alın. Gönderim seçenğini türkiye direkt posta yapın yoksa vergi felan sıkıntı olur
Mekanik değil ki optik. Optik switchler hızlı ve sessiz olur ses testine bakabilirsinSessiz diyor tkl den bahsediyor galiba mekanik önermek aşırı saçma
Tkl den bahsetmiyor, tkl ile sesin ne alakası var ayrıcaSessiz diyor tkl den bahsediyor galiba mekanik önermek aşırı saçma
Sessiz olurlar geneldeTkl den bahsetmiyor, tkl ile sesin ne alakası var ayrıca
Yo ne alakaSessiz olurlar genelde
TKL ile sesin hiçbir ilgisi yok dostumSessiz olurlar genelde
Hem TKL Ten Key Less Yani On tuş daha az demek yani sessizlik ile cidden alakasızTKL ile sesin hiçbir ilgisi yok dostum
Tkl bir boyut hocam. %60 gibiPardon la ben tkl yi sadece s.s de farketmiştim onuda sessiz olduğunu duymuştum
FarkettimTkl bir boyut hocam. %60 gibi
Gamebooster g918 red switch bakabilirsinizarkadaşlar sa bende 1000 TL bütçem var önerdiğiniz sessiz klavye önerisi yaparmısınız aile evindeyim sessiz olması şart cevaplarınızı bekliyorum
Katılıyorum kat kat kaliteli bir markaGamakay MK61
cidden sessizlik reisim ister tek yaşıyayım ister ailecek kafa kaldırmıyor 10 parmak daktilo gibi klavye kullanıyorlararkadaşlar sa bende 1000 TL bütçem var önerdiğiniz sessiz klavye önerisi yaparmısınız aile evindeyim sessiz olması şart cevaplarınızı bekliyorum