- Konu Sahibi
Açıkcası fazla bilinmediği için ve kendi markasının satmadığı için daha bilindik yerlerden almayı tercih ederdim açıkcası itopya,incehesap,gaminggentr gibi yerlerdenNeden çekiniyorsunuz
nerden almayı düşünüyorsunuz
Açıkcası fazla bilinmediği için ve kendi markasının satmadığı için daha bilindik yerlerden almayı tercih ederdim açıkcası itopya,incehesap,gaminggentr gibi yerlerdenNeden çekiniyorsunuz
nerden almayı düşünüyorsunuz
sımdı hocam dedıgın sey cok mantıksız . bu saydıgınız sıteler kendı markasını satmıyor zaten kaldıkı bu sıtelerde HB N11 gıbı yerlerde satıs yapıyorlarAçıkcası fazla bilinmediği için ve kendi markasının satmadığı için daha bilindik yerlerden almayı tercih ederdim açıkcası itopya,incehesap,gaminggentr gibi yerlerden
Hocam ancak adı üstünde onlar ‘marka’ olarak satıyor herhagibi bir bilgisayarcıdan almakla aynı şeymiş gibi hissettiriyorsımdı hocam dedıgın sey cok mantıksız . bu saydıgınız sıteler kendı markasını satmıyor zaten kaldıkı bu sıtelerde HB N11 gıbı yerlerde satıs yapıyorlar
@omerlutfiulker @diplomasızhoca hocam birde amazon neden ucuz biraz garip bir soru oldu ama diğer sitelere kıyasla neredeyse 3-4k daha aşağı gpu satıyorsımdı hocam dedıgın sey cok mantıksız . bu saydıgınız sıteler kendı markasını satmıyor zaten kaldıkı bu sıtelerde HB N11 gıbı yerlerde satıs yapıyorlar
hocam derdiniz kazık yemek miHocam ancak adı üstünde onlar ‘marka’ olarak satıyor herhagibi bir bilgisayarcıdan almakla aynı şeymiş gibi hissettiriyor
suan amazonda kampanyalar var onun dısında vatandakı 5080 ı kesınlıkle kacırmaHocam ancak adı üstünde onlar ‘marka’ olarak satıyor herhagibi bir bilgisayarcıdan almakla aynı şeymiş gibi hissettiriyor
@omerlutfiulker @diplomasızhoca hocam birde amazon neden ucuz biraz garip bir soru oldu ama diğer sitelere kıyasla neredeyse 3-4k daha aşağı gpu satıyor
marka algınız cok yanlıs . marka dedıgınız asus msı ınno3d galax olur. sızın dedıklerınız fırma o zaman sız a101 den de almayın . cok yanlıs bır yaklasımHocam ancak adı üstünde onlar ‘marka’ olarak satıyor herhagibi bir bilgisayarcıdan almakla aynı şeymiş gibi hissettiriyor
@omerlutfiulker @diplomasızhoca hocam birde amazon neden ucuz biraz garip bir soru oldu ama diğer sitelere kıyasla neredeyse 3-4k daha aşağı gpu satıyor
ayrıca bir konuya da dikkat çekmek isterimsuan amazonda kampanyalar var onun dısında vatandakı 5080 ı kesınlıkle kacırma
marka algınız cok yanlıs . marka dedıgınız asus msı ınno3d galax olur. sızın dedıklerınız fırma o zaman sız a101 den de almayın . cok yanlıs bır yaklasım
her sitenin komisyon oranı farklıHocam ancak adı üstünde onlar ‘marka’ olarak satıyor herhagibi bir bilgisayarcıdan almakla aynı şeymiş gibi hissettiriyor
eğer bosa acılmıs bır post ıse bu yazık verdıgım emege vakte. ben ınsanlar dolandırılmasın yanlıs secımler yapmasın dıye sıte sıte gezıp uygun fıyatlı parca arıyorum 100 lıra bıle uygun mu dıye kontrol edıyorumayrıca bir konuya da dikkat çekmek isterim
belki post sahibi kızacak bana ama ben yine de doğrularımı söyleyeyim
bir istekde bulunuyorsanız
kesin isteyip istemediklerinizi söylemelisiniz ki
biz de ona göre hareket edelim
misal
ben hepsiburada n11 amazon gibi yerlerden istemiyorum
vatan incehesap gibi mağazası olan yerlerden istiyorum denildiğinde
önce bi bu algıyı yıkmak için bir kaç kelam söz ederiz
ama illaki de istenmiyorsa o zaman dediği yerlerden bakarız
ama şu an gerçekten boşa emek harcanmışlık görüyorum
lütfen söylemek istediğim yanlış da anlanmasın ama
biraz da burada bir şey soran arkadaşlarımız bizlere de yardımcı olmalılar ki
ne istediklerini net belirtmeliler ki
bizde yolu düzgün çizmeliyiz
her sitenin komisyon oranı farklı
normal şartlarda aynı komisyon oranı ile çalışsa dahi özel anlaşmalar olabilir çalıştıkları firma ile
kendi kar marjından vazgeçebilir
sadece türkiye için de değil tüm dünyada en çok tercih edilen site amazon
sadece fiyattan kayanaklı değil tabiki de ama fiyatta bir etken
genel anlamda müşteri memnuniyetinde ön sırada
bu daha fazla müşteri çekmeye etken
bir de rekabetci fiyatla satış yapınca
sürümden kazan mantığı da çıkıyor
Çok rahat şekilde toplanır.100.000 TL ile 5070 Ti R7 9800X3D anakart 1 TB SSD 360mm sıvı soğutma 32 GB 6000MHz RAM kasa+PSU toplanır mı?