100TL Civarı Kablosuz Kulaklık

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Öncelikle Merhabalar Yaklaşık 100TL Gibi Bir Bütcem Var Ve Telefon İçin Kablosuz Kulaklık Arıyorum Mi Markasının Earbuds AirDots Ları Falan Var Fakat Çakması Gerçeği Falan Artık Ortaya Karışık Olduğu İçin Bir De Buraya Sorayım Dedim Belki Daha İyisi Bulunur Diye Genellikle Yolda Yolakta Telfondan Müzik Dinlemek İçin Arıyorum Kulak Üstü olursa Pc İçin De Kullanabilirim Müzik Dinlerken Roblox Gibi Fortnite Gibi Gibi Chill oyunlarda Falan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bütçe biraz dar olduğundan çok çok iyi ürünler yok piyasada ama önerebileceğim 1 model var tabi. Polosmart FS45 Soundair - Kendi sitesinde 120 TL ama fiyat değişirse bir şey diyemem.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bütçe biraz dar olduğundan çok çok iyi ürünler yok piyasada ama önerebileceğim 1 model var tabi. Polosmart FS45 Soundair - Kendi sitesinde 120 TL ama fiyat değişirse bir şey diyemem.

Hocam Bende 200Birim Para Olarak Görünüyor Ama  :huh: 120TL Demişsiniz İndirimli Filan Diye Kendi Sitesinden Baktığımda İndirim Göremedim Ondan Soylemek İstedim Sadece

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Yoq Hocam Bende İndirim Görünmüyor Direkmen 199.90TL Yazıyor Arkadaşım Baktı Onda İndirim Görünüyor Fakat Bende Gözünmüyor Başta Tarayıcı Denedim Yine Olmadı (Garip) Satın Alma Yaparken De Aynı Fiyat Üzerinden Alıp Yapıyor İndirim Yine Olmuyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri