teknobiyotikte ki orjinal değil mi burdan almayı planlıyordum zatenArctic MX-4 2020 En Yüksek Performanslı Termal Macun 4 gr (AR-ACTCP00002B) - 102 TL
Eğer yurtdışından almak sorun değilse ve az daha bütçenizi arttırırsanız Noctua NT-H1 3.5g Termal Macun (3.5g) - 138 TL bu ürünü öneririm. Çok daha iyi bir üründür.
Mk-4 al her türlü isini görür
Arctic MX-4 amazondan alınanda orjinal 1 hafta önce aldım
Teknobiyotik üzerinden aldığınız orijinal evet ama Amazon.com.tr üzerindeki ürününde satıcısı Amazon yani oda orijinaldir.
Ben hic duymadimbunu aldım iyimi sizce ?Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Ürün orjinal amazon.com.tr gönderiyor direk kocaeli deposun'dan sevki veriliyororijinal değil mi ?
MX-4 kadar başarılı değil ama ona yakın sonuçlar veren F/P oranı iyi bir üründür.bunu aldım iyimi sizce ?Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Hocam imkanım var iken alsam evde dursa olur mu sistemi alalı 2 ay oluyor ama hazırda dursun son kullanma tarihi felan sorun olur mu acaba?MX-4 kadar başarılı değil ama ona yakın sonuçlar veren F/P oranı iyi bir üründür.
Hiç girmeyin öyle bir duruma. Şimdi ev ortamınız nedir bölgenizdeki ve evinizdeki nem vs. durumunu bilmediğimden dolayı boş verin. Aldığınız ürün F/P iyidir kullanın gitsin.Hocam imkanım var iken alsam evde dursa olur mu sistemi alalı 2 ay oluyor ama hazırda dursun son kullanma tarihi felan sorun olur mu acaba?
Mx-4 alacağım.
Ürün almadım sadece alsam uygun uygun olur mu diye sordum, uygun olmuyormuş sağ olun hocamHiç girmeyin öyle bir duruma. Şimdi ev ortamınız nedir bölgenizdeki ve evinizdeki nem vs. durumunu bilmediğimden dolayı boş verin. Aldığınız ürün F/P iyidir kullanın gitsin.