1050 Ti Fps Drop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rıza Pehlivan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce yeni bir sistem topladım fortnite h1z1 falan oynuyordum dün akşam hiç bir sorun yoktu bugün saat 11 gibi windows10 yeni güncelleme yapmaya başladı hala da devam ediyor fakat oyunlarda fps değerleri 40a falan düştü dün fortniteyi 150 fps oynuyordum bugün fazlasıyla drop var ayrıca ekran kartı kendini 62 derece de sabit tutuyor neden acaba bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim

https://hizliresim.com/oOGWqX Afterburner bu şekilde gösteriyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Güncelleme yeni büyük update ise ondan olabilir update ile değilde temiz kurulum gerektirmekte bazı sistemlerde bununla alakalı olabilir birde oyun içi değerleri atarmısınız resim olarak msı afterburner ile.

KS

Rıza Pehlivan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
Guncelleme sonrası bazi ayarları eski modlarına ceviriyorlar. Xbox dvr i kontrol ettinizmi

onların neylerini kontrol edeceğim ne yapmam lazım yani?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Güncelleme yeni büyük update ise ondan olabilir update ile değilde temiz kurulum gerektirmekte bazı sistemlerde bununla alakalı olabilir birde oyun içi değerleri atarmısınız resim olarak msı afterburner ile.
daha yüklenmedi %99da kaldı şuan biterse atacağım oyun içi

Sanırım sorunu çözdüm arkadaşlar işlemcim g4560 windows uptade cpuyu çok kullandığı için ekran kartı darboğaz yapıyormuş yani inşallah öyledir güncelleme biterse yorum olarak yazarım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için.

KS

Rıza Pehlivan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
Baslat menüsüne xbox yazdığında ayarlari cikacaktir. Kapali olmasi drop ve lagi artiriyor.

Sorun cozuldugunde bizimlede paylasirsan mutlu oluruz:)

evet güncelleme bitince sorunum çözüldü xbox ayarlarını kurcalamadım hiç D:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri