1050Tİ marka farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aknyLmz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tekrar selamlar arkadaşlar iyi forumlar.
Dün açtığım konuda beni gayet iyi aydinlattiniz teşekkür ederim fakat aklıma birşey takıldı örnek olarak ben 1050Tİ 4gb alicam fakat msi veya galax gibi herhangi marka almam fps konusuna etki edermi?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
aknyLmz' Alıntı:
Dün açtığım konuda beni gayet iyi aydinlattiniz teşekkür ederim fakat aklıma birşey takıldı örnek olarak ben 1050Tİ 4gb alicam fakat msi veya galax gibi herhangi marka almam fps konusuna etki edermi?
 Hiç bi şey olmaz. Her marka aralarında, bi kaç fps oynar. Onun sebebi de üreticiler ,referans saat hızlarıyle biraz oynayabiliyorlar.
 1050 Ti ,az watt çeken bu nedenle de ısınmayan bi ie.kartıdır. ayrıyeten,zaten. En ucuz ,neyi buldunuz,onu alın,geçin. :)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
met 61' Alıntı:
aknyLmz' Alıntı:
 Hiç bi şey olmaz. Her marka aralarında, bi kaç fps oynar. Onun sebebi de üreticiler ,referans saat hızlarıyle biraz oynayabiliyorlar.
 1050 Ti ,az watt çeken bu nedenle de ısınmayan bi ie.kartıdır. ayrıyeten,zaten. En ucuz ,neyi buldunuz,onu alın,geçin. :)

Eğer marka takıntın yok ise en ucuz olanı seç gitsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri