1050Ti Windows 10 Kasmas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

howyun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,

PCHocasının itopya iş birligi ile topladıgı bilgisayarı yaklasık 3 ay önce aldım ve 3 aydır sorunsuz olarak kullandıgım sistem son 3-4 gündür ekran kartına gelen güncellemer sonrasında Pubg'de aşırı bir kasma yapmaya basladı. 

300 saat sorunsuz oynadıgım oyun şuan fps droplar yaşıyor taba bastıgımda donuyor denebilicek kadar kasıyor ve fps sorunu yaşıyorum.

Bir çözüm önerisi olan var mı ? Sistem aşağıdadır.

MSI GTX1050Ti AERO ITX 4GB GDDR5 Nvidia DX12 GeForce Ekran Kartı

GSKILL 8GB Aegis DDR4 2133Mhz CL15 Single Ram

MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133Mhz VGA&DVI Anakart

Intel Core i5 7400 işlemci

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu videoyu izle ve kullanılan program ile sürücünü kaldır sonrasında güncel sürücüyü indir ve kur. Sonucu bildir.

KS

howyun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu videoyu izle ve kullanılan program ile sürücünü kaldır sonrasında güncel sürücüyü indir ve kur. Sonucu bildir.

Bu işlemi yapman sorununu çözecektir

Hocam yardımlar için çok teşekkürler fakat bir işe yaramadı bilgisayarı 1709 güncellemesi yapmıstım ondan kaynaklı düsündügüm icin tekrar format attım 0 dan temiz kurulum yaptım fakat sorun hala devam ediyor başka bir önerisi olan ? acaba HDD den kaynaklı olabilir mi diyicem fakat diğer oyunlarda bi sorun yok sadece pubg ye özel bir sorun

KS

howyun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Bu Pubg deki kasma dan biraz daha bahsedermisin oyun içinde neler oluyor kasma olarak

Hocam gözle görülür bi fps düsüklügü var ve adam vurup yanına gittigimde lootu görmek için taba bastıgımda donarak açıyor takılmalar oluyor

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam benim tavsiyem kendimde uyguluyorum steam/steamapps/common/pubg yi seçip içinden bir küçük dosyayı sil ondan sonra steamden oyunu aç oyunu açarken yüklenecektir ben sorunumu öyle cozmustum :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sadece tek bir oyuna özel bir sorun ise oyundan kaynaklıdır. Son zamanlarda oyuna update filan geldi ise ondan kaynaklıda olabilir. Birde kesin çözüm degil ama şunları deneyebilirsin. Windows 10 'da oyun modu denilen bir illet var onu kapat bazı sistemlerde takılmalar yaşatabiliyor. Bu videoyu izleyerek kapatabilirsin. Birde eğer Nvidia üzerinden ShadowPlay 'i kullanarak yayın yapmıyor isen GeForce Experience 'a gir ve Ayarlar sekmesinde Genel kategorisinde Oyun içi Yer Paylaşımı özelliğini kapat. Son olarak GameDVR özelliğini kapat. Bu videoda nasıl kapacağını öğrenebilirsin.

KS

howyun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sadece tek bir oyuna özel bir sorun ise oyundan kaynaklıdır. Son zamanlarda oyuna update filan geldi ise ondan kaynaklıda olabilir. Birde kesin çözüm degil ama şunları deneyebilirsin. Windows 10 'da oyun modu denilen bir illet var onu kapat bazı sistemlerde takılmalar yaşatabiliyor. Bu videoyu izleyerek kapatabilirsin. Birde eğer Nvidia üzerinden ShadowPlay 'i kullanarak yayın yapmıyor isen GeForce Experience 'a gir ve Ayarlar sekmesinde Genel kategorisinde Oyun içi Yer Paylaşımı özelliğini kapat. Son olarak GameDVR özelliğini kapat. Bu videoda nasıl kapacağını öğrenebilirsin.

Sağol hocam dedigin gibi oyundjan kaynaklıymış twitchden 2 -3 yayın izledim herkeste aynı noktada kasma mevcutmuş boşuna format attık sagolun yardımlar icin

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam Pubg den bahsediyoruz oyun optimizasyon özürlü :D haberiniz yok muydu :D

Son güncelleme ile de daha kötü oldu test serverina gelen güncelleme normal oyuna gelince çok rahatliycaz

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
anladım hocam sorunumuz çözüldüğüne göre konuyu kapatıyorum başka sorularınız için forumumuza yeniden bekleriz iyi akşamlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri