Anakart önemli olan işlemci değilcl30 olması daha iyi değilmi ayrıyetten işlemcinde dolayı 6400mhz kullanamicakki arkadaş
asus rog strix ?
amd yerine i5 13600kf alınabilir gibi geldi ?
Anakart önemli olan işlemci değilcl30 olması daha iyi değilmi ayrıyetten işlemcinde dolayı 6400mhz kullanamicakki arkadaş
asus rog strix ?
amd yerine i5 13600kf alınabilir gibi geldi ?
anakart önemlide işlemcinin desteklediği mhz değeri 5600 mhz diye biliyorum 13000mhz ramde getirsen 5600mhz değerinden performans alcak diye biliyorum doğrumudur ?Anakart önemli olan işlemci değil
Benimde kafam karıştı, diyorum ki işlemciler de böyle bir şey mi vardıAnakart önemli olan işlemci değil
Benimde kafam karıştı, diyorum ki işlemciler de böyle bir şey mi vardı![]()
Hayır o zaman ramlar boşuna 6400 vs üretiliyoranakart önemlide işlemcinin desteklediği mhz değeri 5600 mhz diye biliyorum 13000mhz ramde getirsen 5600mhz değerinden performans alcak diye biliyorum doğrumudur ?
Gaming x al knkamValla bilmiyorum da Kürşat hocam hazır buradayken ekran kartı sorusuna cevap verir misiniz rica etsem, beklemek istemiyorum sonra stokta kalmıyor. Msi gaming x i kaçırdık elden![]()
Hocam nedenini açıklayabilir misiniz acaba arada çok mu fark var, yoksa zotac mı önermiyorsunuz.Hayır o zaman ramlar boşuna 6400 vs üretiliyorsenin mantık anakart desteği önemli olan ram değil
Gaming x al knkam
Paran hiç yoksa ama hiç yoksa alınır ama birazcık da varsa ve çıkıyorsa MSI alHocam nedenini açıklayabilir misiniz acaba arada çok mu fark var, yoksa zotac mı önermiyorsunuz.
Eğer zotac ile Toplarsam sistemi tam olarak nokta atışı 45k yapıyor.
Yani sistem öyle güzel bir fiyatta durdu ki yemin ediyorum 1 tl fazla değil tam olarak 45k. Bozasım gelmiyor ne diyeyim xdParan hiç yoksa ama hiç yoksa alınır ama birazcık da varsa ve çıkıyorsa MSI al
Tm o zaman al knka sıkıntı yok güle güle kullan şimdidenYani sistem öyle güzel bir fiyatta durdu ki yemin ediyorum 1 tl fazla değil tam olarak 45k. Bozasım gelmiyor ne diyeyim xd
Ben öneriyorum ama param yok diyor ya MSI ya da bunu öneririm benHocam bütüne baktığımızda 45k gibi bir para verip zotac almaktansa az daha koyup 45k civarına msi gaming x trio almak çok daha mantıklı. @Kürşat Kütükçü hocam dahil kaç kişi size gaming x trio önerdi, ayrıca bir konu açtınız orada 6 farklı 4070 içinden de gaming x trio önerildi. Karar sizin![]()
Soğutma marka kalite vsHocam doğru diyorsunuz bende, zaten 1080 gaming x kullanıyorum ancak aradaki farkı anlamaya çalışıyorum, nedir bu fiyat farkının sebebi. Bilsem ki performansında yüzde bilmem kaç kayıp var tabii ki hemen gidip Msi alırım.
Hocam şu anki 1080 gamng x den memnunsanız o bile sizi direkt msi a yöneltmeli aslındaHocam doğru diyorsunuz bende, zaten 1080 gaming x kullanıyorum ancak aradaki farkı anlamaya çalışıyorum, nedir bu fiyat farkının sebebi. Bilsem ki performansında yüzde bilmem kaç kayıp var tabii ki hemen gidip Msi alırım.
Hocam tekrardan selam, kasa tükenmiş durumda. 2k'ya kadar kasa önerinizi alabilir miyim ben çok araştırma yapmadan bunları buldum ne diyorsunuz?Direk al direk mükemmel kasa mükemmel kaliteli daha iyisi yok bu fiyata Lian li üst seviye bir marka acayip kaliteli işler yapıyorlar
Kasanın beyaz versiyonlu olanı ile şöyle bir sistem toplamıştım bakabilirsin
bu nedir hocam.![]()
Inno3D RTX4070 Twin x2 12GB 192Bit GDDR6X Ekran Kartı N40702-126X-185252N | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
Inno3D RTX4070 Twin x2 12GB 192Bit GDDR6X Ekran Kartı N40702-126X-185252N Ekran Kartı - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürünwww.garajonline.com.tr
![]()
Kingston Nv2 1tb 3500mb/2100mbs Nvme Pcıe M2 Ssd Snv2s/1000g - Fiyatı, Yorumları
Kingston Nv2 1tb 3500mb/2100mbs Nvme Pcıe M2 Ssd Snv2s/1000g yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
![]()
Deep Cool Deepcool 750w 80 Bronze Pk750d Power Supply - Fiyatı, Yorumları
Deep Cool Deepcool 750w 80 Bronze Pk750d Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Black Ram Bellek (KF560C36BBEAK2/32) (Kingston Türkiye Garantili) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
GIGABYTE B650M-DS3H rev.1.0, 4xDDR5, 2x M.2, HDMI, DP, Type-C, AMD Ryzen 7000 Serisi, AM5 Soket Anakart
GIGABYTE B650M-DS3H rev.1.0, 4xDDR5, 2x M.2, HDMI, DP, Type-C, AMD Ryzen 7000 Serisi, AM5 Soket Anakartwww.bizdehesapli.com
![]()
AMD RYZEN 5 7600 6 Core, 3,80-5,10GHz, 38Mb Cache, 65W, AM5 Soket, BOX (Kutulu) (Grafik Kart VAR, Fan VAR)
AMD RYZEN 5 7600 6 Core, 3,80-5,10GHz, 38Mb Cache, 65W, AM5 Soket, BOX (Kutulu) (Grafik Kart VAR, Fan VAR)www.bizdehesapli.com
![]()