Öneri 1080P 4070 Sistem Önerisi

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Benimde kafam karıştı, diyorum ki işlemciler de böyle bir şey mi vardı :D
1684519507291.png
var hocam :D

KS

OnlyDmrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Valla bilmiyorum da Kürşat hocam hazır buradayken ekran kartı sorusuna cevap verir misiniz rica etsem, beklemek istemiyorum sonra stokta kalmıyor. Msi gaming x i kaçırdık elden :D

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
anakart önemlide işlemcinin desteklediği mhz değeri 5600 mhz diye biliyorum 13000mhz ramde getirsen 5600mhz değerinden performans alcak diye biliyorum doğrumudur ?
Hayır o zaman ramlar boşuna 6400 vs üretiliyor 😂 senin mantık anakart desteği önemli olan ram değil

Valla bilmiyorum da Kürşat hocam hazır buradayken ekran kartı sorusuna cevap verir misiniz rica etsem, beklemek istemiyorum sonra stokta kalmıyor. Msi gaming x i kaçırdık elden :D
Gaming x al knkam

KS

OnlyDmrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Hayır o zaman ramlar boşuna 6400 vs üretiliyor 😂 senin mantık anakart desteği önemli olan ram değil

Gaming x al knkam
Hocam nedenini açıklayabilir misiniz acaba arada çok mu fark var, yoksa zotac mı önermiyorsunuz.

Eğer zotac ile Toplarsam sistemi tam olarak nokta atışı 45k yapıyor.

Son düzenleme:
KS

OnlyDmrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Hocam arada gerçekten nasıl bir fark var bilmiyorum, 1K fazladan verip marka almış olurum gibime geliyor, ancak sadece marka olayı değil de bir performans farkı varsa hiç düşünmeden değiştirebilirim.

Şimdiden elinize emeğinize sağlık hocam. Çok teşekkürler yorduysam da sizi kusura bakmayın.

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
Hocam bütüne baktığımızda 45k gibi bir para verip zotac almaktansa az daha koyup 45k civarına msi gaming x trio almak çok daha mantıklı. @Kürşat Kütükçü hocam dahil kaç kişi size gaming x trio önerdi, ayrıca bir konu açtınız orada 6 farklı 4070 içinden de gaming x trio önerildi. Karar sizin güle güle kullanın :)

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Hocam bütüne baktığımızda 45k gibi bir para verip zotac almaktansa az daha koyup 45k civarına msi gaming x trio almak çok daha mantıklı. @Kürşat Kütükçü hocam dahil kaç kişi size gaming x trio önerdi, ayrıca bir konu açtınız orada 6 farklı 4070 içinden de gaming x trio önerildi. Karar sizin :)
Ben öneriyorum ama param yok diyor ya MSI ya da bunu öneririm ben

KS

OnlyDmrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Hocam doğru diyorsunuz bende, zaten 1080 gaming x kullanıyorum ancak aradaki farkı anlamaya çalışıyorum, nedir bu fiyat farkının sebebi. Bilsem ki performansında yüzde bilmem kaç kayıp var tabii ki hemen gidip Msi alırım.

KS

OnlyDmrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
Hocam doğru diyorsunuz bende, zaten 1080 gaming x kullanıyorum ancak aradaki farkı anlamaya çalışıyorum, nedir bu fiyat farkının sebebi. Bilsem ki performansında yüzde bilmem kaç kayıp var tabii ki hemen gidip Msi alırım.
Hocam şu anki 1080 gamng x den memnunsanız o bile sizi direkt msi a yöneltmeli aslında :)

KS

OnlyDmrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Direk al direk mükemmel kasa mükemmel kaliteli daha iyisi yok bu fiyata Lian li üst seviye bir marka acayip kaliteli işler yapıyorlar

Kasanın beyaz versiyonlu olanı ile şöyle bir sistem toplamıştım bakabilirsin
Hocam tekrardan selam, kasa tükenmiş durumda. 2k'ya kadar kasa önerinizi alabilir miyim ben çok araştırma yapmadan bunları buldum ne diyorsunuz?

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189

KS

OnlyDmrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

bu nedir hocam.