Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1080ti uyumlu işlemci ve anakart tavsiyesi istiyorum
Arkadaşlar s.a yakın zamanda msı armor 1080ti 2. el aldım ancak işlemci besleyemediği için darboğaz yapıyor işlemcim ryzen5 2600 sizce hangi işlemci ve anakart ile darboğazdan kurtulurum.
Tam olarak darboğaz yapmaz işlemciniz. Çekirdek performansı düşük olduğundan FPS durumunuz az olacak o kadar. OC yapabilirsiniz B veya X serisi bir anakartınız varsa ve iyi bir soğutucunuz varsa. Çözünürlüğü yükseltebilirsiniz 1080p değil de 2K veya 1080p çok yüksek ayarlarda oynamanız ekran kartına yükü arttırıp işlemciden yükü alır.
monitörüm 1080p olduğu için 2k ya alamıyorum anakartım asus prime A320M-E bazı videolarda yeni nesil işlemcileri desteklemeyeceğini duyduğum icin onuda değişmek istiyorum pubg de ekran kartı nerdeyse %50 %60 darboğaz yiyor ve cidden can sıkıcı
Anakartınızın Ryzen 9 3950X işlemcisine kadar çok fazla işlemciyi destekliyor. İşlemcinizi alıp önce bu işlemciniz ile BIOS güncellemesi yapın ve darboğaz sorunu olmadan kullanım sağlayın.
Ayrıca 1080p ekranınızın alması önemli değil. NVIDIA Denetim Masası ayarlarına girip 3D Ayarlarının Yönetilmesi seçmesinden Genel adı altında DSR ayarı ile 1080p görüntüyü 2K veya 4K olarak işleyebilirsiniz. DSR ayarında oranlar göreceksiniz 1.20 veya 2.0 gibi bunlar çözünürlüğünüzün çarpılacağı rakamlardır. Örnek olarak 1080p ekranınızda bu ayar 2x yaparsanız 1440p yani 2K çözünürlüğe çıkmış olursunuz.