- Konu Sahibi
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...gb-sata-ssd-rx6500xt-oyun-bilgisayari-p-35901 Hocam bizim özelleştirdiğimiz mi yoksa bu sistem mi ??
Kullanıcın bütçesi çok iyi değil , o yüzden işlemcisi 12100f den kötü , ekran kartı 6500xt ile kafa kafaya ise +1k vermek mantıklı değil hocam.Şimdi baktım değiştirmişler s vardı kb.
Özelleeştirdiğimiz daha iyi hocam. Buna 10k kesiinlikle verilmez.https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...gb-sata-ssd-rx6500xt-oyun-bilgisayari-p-35901 Hocam bizim özelleştirdiğimiz mi yoksa bu sistem mi ??
XFX marka ekran kartı için 1k veririm kendi düşüncem XFX markasının sadece 6800 kartını beğendim.Kullanıcın bütçesi çok iyi değil , o yüzden işlemcisi 12100f den kötü , ekran kartı 6500xt ile kafa kafaya ise +1k vermek mantıklı değil hocam.
Bütçe kısıtlı hocam yapacak bir şey yok. Marka düşünülecek durumda değil bütçe.XFX marka ekran kartı için 1k veririm kendi düşüncem XFX markasının sadece 6800 kartını beğendim.
s olsa düşünmeden alırdım arkadaşımda var gözlemlediğim kadarıyla çok rahat yüksek fpste oynatıyor bir çok oyunuXFX marka ekran kartı için 1k veririm kendi düşüncem XFX markasının sadece 6800 kartını beğendim.
Hocam zaten kendi düşüncem benim şuanda 10k bütçem var ama biriktirme kararı alım yani şuanda Youtuber sistem bekliyorum ve parayı harcamıyorum Nvidia'da 2060 aşağısını almam Amd olarak da 6600xt aşağısını almam.İşlemci olarakda i5 12. nesil veya r5 5600 ve üstü.Bütçe kısıtlı hocam yapacak bir şey yok. Marka düşünülecek durumda değil bütçe.
yarın alıcam ben umarım düşündüğünüzden daha güzel sistemlere sahip olursunuz iyi günlerrHocam zaten kendi düşüncem benim şuanda 10k bütçem var ama biriktirme kararı alım yani şuanda Youtuber sistem bekliyorum ve parayı harcamıyorum Nvidia'da 2060 aşağısını almam Amd olarak da 6600xt aşağısını almam.İşlemci olarakda i5 12. nesil veya r5 5600 ve üstü.
Kasayı mesh
İşkemciyi i3 12100f
Ekran kartını 6500xt
Ramı pny 16gb , veya bütçenizi çok arttıramazsanız adata 16gb yapın. Böylece 10.200-10.400 civarı yapıyor. Oynayacağınız oyunlar için gayet yeterli .