Öneri 10K Bütçe Kulaklık Önerisi (Nisan 2023)

Kurtulan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Selamlar, şuanda Artcis 7 Kablosuz kullanıyorum son zamanlarda cızırtı çıkardığı için değiştirmeyi düşünüyorum.
Beklentilerim Kablosuz, uzun süre batarya, Bas ve ses hunharca çıkması mik falan çok önemli değil şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Selamlar, şuanda Artcis 7 Kablosuz kullanıyorum son zamanlarda cızırtı çıkardığı için değiştirmeyi düşünüyorum.
Beklentilerim Kablosuz, uzun süre batarya, Bas ve ses hunharca çıkması mik falan çok önemli değil şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
10k bütçe ile oyun için ise almaya gerek yok ki zaten oyun için değilse kablosuz bulamazsınız. Tam kullanım amacı nedir?

KS

Kurtulan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
10k bütçe ile oyun için ise almaya gerek yok ki zaten oyun için değilse kablosuz bulamazsınız. Tam kullanım amacı nedir?
Genelde müzik dinliyorum ve son ses dinliyorum. Ses kalitesi, yüksek ses ve bas olması yeterli. Aklımda Nova PRO kablosuz + kumaş ped var. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum oyun için olmasının önemi yok.

Genelde müzik dinliyorum ve son ses dinliyorum. Ses kalitesi, yüksek ses ve bas olması yeterli. Aklımda Nova PRO kablosuz + kumaş ped var. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum oyun için olmasının önemi yok.
Kablosuz olması çok önemli değil eğer kablolu olması lazım diye önereceğiniz marka model var ise olabilir..

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985

Kablosuz olması çok önemli değil eğer kablolu olması lazım diye önereceğiniz marka model var ise olabilir..
Beyer Dynamic dt990 pro kulaklık
Sound blaster g6 ses kartı
Steelseries kulaklık almayın derim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,647

Nova pro+ alınabilir bence gayet iyi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Nova Pro modelinin pahalı olduğunu düşünüyorum. Nova 7 Wireless modelini tercih etmek daha mantıklı olabilir.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Nova Pro modelinin pahalı olduğunu düşünüyorum. Nova 7 Wireless modelini tercih etmek daha mantıklı olabilir.
Hocam şimdi 10000 bütçe müzik için isteniyorsa steelseries gibi bir marka yerine profyonel olarak nitelendirebileceğimiz stüdyo kulaklıklarına bakılmalı.

KS

Kurtulan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Beyer Dynamic dt990 pro kulaklık
Sound blaster g6 ses kartı
Steelseries kulaklık almayın derim
Öneriniz için teşekkürler ek olarak sorum olacaktı kulaklık ve ses kartını takıp çalıştıracak mıyım yoksa ince ine ayar yapmam gerekiyormu ?

Onu bugün denedim ama ses performansı iyi değildi. Şuanda kenarda dursun diye aldığım Sennheiser gsp 300 ve Coolermaster masterpulse mh530 var onlar bile daha iyi ses veriyor.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Öneriniz için teşekkürler ek olarak sorum olacaktı kulaklık ve ses kartını takıp çalıştıracak mıyım yoksa ince ine ayar yapmam gerekiyormu ?
Eq ayarı yapmanız gerekir hocam. Eğer ciddi anlamda iyi bir ses istiyorsanız steelseries, logitech, razer gibi markalara bakmayın çünkü amaç oyun değil müzik. Ben biraz daha araştırıp size detaylı bilgi vereceğim

KS

Kurtulan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Eq ayarı yapmanız gerekir hocam. Eğer ciddi anlamda iyi bir ses istiyorsanız steelseries, logitech, razer gibi markalara bakmayın çünkü amaç oyun değil müzik. Ben biraz daha araştırıp size detaylı bilgi vereceğim
Çok teşekkür ederim. Bütçe 15'e de çıkabilir. Mic olması önemli değil. Dediğim gibi son ses güzel bas ve temiz ses olması yeterli

KS

Kurtulan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Hocam gündelik mi amaç profesyonel mi?
İşim gereği ve yaşantım şeklimden ötürü sürekli bilgisayar başındayım. Genelde müzik dinliyorum bazen video izliyorum. Yani gündelik müzik ile alakalı iş yapmıyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
İşim gereği ve yaşantım şeklimden ötürü sürekli bilgisayar başındayım. Genelde müzik dinliyorum bazen video izliyorum.
Hmm gündelik kullanım yani eğer profesyonel bir şekilde ses ile işiniz yoksa bu bütçeler aşırı gereksiz

Net ama net Steel series tercih edin
:D hocam stüdyo kulaklıkları var sony gibi markaların ses üzerine neden steelseries gibi bir marka tercih etsinler ki?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,647
İşim gereği ve yaşantım şeklimden ötürü sürekli bilgisayar başındayım. Genelde müzik dinliyorum bazen video izliyorum. Yani gündelik müzik ile alakalı iş yapmıyorum.
Bu çok iyi diye biliyorum öneririm

KS

Kurtulan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Hmm gündelik kullanım yani eğer profesyonel bir şekilde ses ile işiniz yoksa bu bütçeler aşırı gereksiz
Kulaklık konusunda takıntılıyım. Evde 3-4 tane kulaklık var sesini beğenmediğim için 1-2 kere kullandım bazılarını. Mesela şuan Artcis 7 yi garantiye gönderdim idareten Coolermaster masterpulse mh530'u taktım ilk defa açtım kutusunu. Bütçe konusunda sorun yok keyif alayım sesten yeterli.

Bu çok iyi diye biliyorum öneririm
Biraz eski değil mi ?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Kulaklık konusunda takıntılıyım. Evde 3-4 tane kulaklık var sesini beğenmediğim için 1-2 kere kullandım bazılarını. Mesela şuan Artcis 7 yi garantiye gönderdim idareten Coolermaster masterpulse mh530'u taktım ilk defa açtım kutusunu. Bütçe konusunda sorun yok keyif alayım sesten yeterli.

Biraz eski değil mi ?
Amazon üzerinden söylediğim ses kartını ve kulaklığı alıp denemenizi tavsiye ederim. Beğenmezseniz iade edin dışarda kullanırkende bi airpods alırsınız

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,647

Biraz eski değil mi ?
Yani ses açısından iyi bence

Bide buna bakın https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,869593726.html

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri