Uzun omurlumudur hocam![]()
Xiaomi Mi Note 10 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Note 10 128 GB fiyatlarını Akakçe ile takip et! Xiaomi Mi Note 10 128 GB özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB 6 GB Gri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB 6 GB Gri fiyatları 10.742,10 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB 6 GB Gri özelliklerini incele, 6 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
![]()
Xiaomi Mi 10T Lite 128 GB Gri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi 10T Lite 128 GB Gri fiyatları 12.649,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Mi 10T Lite 128 GB Gri özelliklerini incele, 3 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Hocam ilk defa telefonum olucak genelde ailemin telegonundan gecinen biriydim ama yetti yani bu sebeple oynarım galiba ama çok parada harcamak istemiyorumbildim bileli samsung kullanıyorum, s21 kullanma fırsatım oldu ve cok efsane bir telefon s20 efsane bir telefon diye düsünerekten öneriyorum bütce varsa 256 gb öneririm tabi oyun falan oynamicaksan 128gb
![]()
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S20 FE 128 GB fiyatları 12.399,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S20 FE 128 GB özelliklerini incele, 92 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Bide çok ısınıyor demişlerbildim bileli samsung kullanıyorum, s21 kullanma fırsatım oldu ve cok efsane bir telefon s20 efsane bir telefon diye düsünerekten öneriyorum bütce varsa 256 gb öneririm tabi oyun falan oynamicaksan 128gb
![]()
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S20 FE 128 GB fiyatları 12.399,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S20 FE 128 GB özelliklerini incele, 92 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
128 gb yeterli olur.Hocam ilk defa telefonum olucak genelde ailemin telegonundan gecinen biriydim ama yetti yani bu sebeple oynarım galiba ama çok parada harcamak istemiyorum
Bide çok ısınıyor demişler
s21 kullanırken ısındıgını görmedim , a31 suanda kullanıyorum 128gb pubg gibi oyunlarda zorlanıyor artık , klip gibi islerimde görüyor sadece depolama yetmiyorHocam ilk defa telefonum olucak genelde ailemin telegonundan gecinen biriydim ama yetti yani bu sebeple oynarım galiba ama çok parada harcamak istemiyorum
Samsung s70 kullandım bende yani annemden biliyorum o guzel gibi s71 e falan bakmalimiyim sence128 gb yeterli olur.
s21 kullanırken ısındıgını görmedim , a31 suanda kullanıyorum 128gb pubg gibi oyunlarda zorlanıyor artık , klip gibi islerimde görüyor sadece depolama yetmiyor
xiamo alabilirsiniz buzdolabı gibidir
bakabilirsin a71 babam kullanıyor memnun galiba 13 pro max bırakıp a71 devam etiğindenSamsung s70 kullandım bende yani annemden biliyorum o guzel gibi s71 e falan bakmalimiyim sence
13 pro max ? Saka mı hocam daha iyi değil mı 13 pro maxbakabilirsin a71 babam kullanıyor memnun galiba 13 pro max bırakıp a71 devam etiğinden
evet 13 pro max daha iyi ama ağır oldugu icin kullanmayıp satı13 pro max ? Saka mı hocam daha iyi değil mı 13 pro max
Vay bee ne hayatlar var .d acaba diyorum ki kacak iphone mu alsamevet 13 pro max daha iyi ama ağır oldugu icin kullanmayıp satı
Snapdragonlu modeli alın o ısınmaz, diğer model ısınıyor doğruHocam ilk defa telefonum olucak genelde ailemin telegonundan gecinen biriydim ama yetti yani bu sebeple oynarım galiba ama çok parada harcamak istemiyorum
LinkSnapdragonlu modeli alın o ısınmaz, diğer model ısınıyor doğru