10k civarlarına hazır toplama sistem arıyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Ben Snowman yerine aşağıdaki ürünleri öneririm 500 TL bütçe civarlarına.

hocam aralarında fark varmıdır var ise siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
e

evet hocam ilerde uprade yapacağım bi sistem olacak inşallah şimdilik elini ayağını toplayacağım elime para geçince işlemci anakart upgrade de edeceğim yine yazarım zaten buraya
Uğur hocamın önerdiği parçalarla hatrı sayılır bi fark olacaktır hocam, onları alın kullanmaya başlayın işlemci anakartı da vakitle halledersiniz. Çıkan parçaları da ilanlara koyun gitsin.

KS

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Aralarında kalite farkı var evet. Ben olsam montajı biraz zor ama X129 alırdım. Çift fan daha az dönerek işlemciyi daha iyi soğutur.
hocam montaj işlerinden hiç anlamam açıkcası bu parçaları aldım diyelim montajda bilgisayarcıya mı gitmeliyim yoksa kolay derseniz internetten bakılarak halledilebilirmi

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
hocam montaj işlerinden hiç anlamam açıkcası bu parçaları aldım diyelim montajda bilgisayarcıya mı gitmeliyim yoksa kolay derseniz internetten bakılarak halledilebilirmi
Aşırı kolay bir işlem değil hocam tanıdık yardımcı olabilecek biri varsa iyi olur, yoksa yüksek ücretler ödemenizi de tavsiye etmem. Sistem yine iyi kötü halloluyor da kule tipi beni yormuştu. Almaya karar verirseniz elden geldiğince yardımcı olurum

KS

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Aşırı kolay bir işlem değil hocam tanıdık yardımcı olabilecek biri varsa iyi olur, yoksa yüksek ücretler ödemenizi de tavsiye etmem. Sistem yine iyi kötü halloluyor da kule tipi beni yormuştu. Almaya karar verirseniz elden geldiğince yardımcı olurum
hocam 1 2 hafta içerisinde alacağım ya bi şekilde sıfır bi sistem ya da sizin dediğiniz parçalarla güncelleme

KS

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Yapboz veya LEGO gibi ama elektronik aksamlısı. Bakılarak yapılmayacak şey değil.
hocam kule tipi soğutucu zor dediniz ya ekran kartıdır ramdir bi sekilde taksrım ama soğutucuyu takarken zarar vermek istemem o yüzden dedim acsba internette bulunurmu en iyisi bi dolaşıp bakmak

KS

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
parçaları belirledik abilerim de bu parçaların uyumu oyunlardaki performansı nasıl olur yani verdiğim paraya değermi ben oyun için kullanıyorum çünkü bilgisayarı eğer üzecekse hiç güncelleme işine girmeyip biraz daha bekleyip ki beklersem bu gidişle 12 13 e de sistem kalmıyacak malum hersey pahalılaşıyor yani beklesem 1 2 aya 13 14 e kadar bi param olur fakat sistem bulamama korkusu da var yarın ne olacağı malum değil çok kararsızım şuan hocam

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
6500XT 1080p kartıdır 1080p de her oyunu oynarsınız. Bazı oyunları ultra da açar bazılarını orta ayarda açar ama tüm oyunları rahatlıkla oynatır.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Şöyle bir oynatma listesi buldum işinize yarayabilir izleyip FPS hakkında ortalama bir bilgi edinebilirsiniz.

KS

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
parçaları belirledik abilerim de bu parçaların uyumu oyunlardaki performansı nasıl olur yani verdiğim paraya değermi ben oyun için kullanıyorum çünkü bilgisayarı eğer üzecekse hiç güncelleme işine girmeyip biraz daha bekleyip ki beklersem bu gidişle 12 13 e de sistem kalmıyacak malum hersey pahalılaşıyor yani beklesem 1 2 aya 13 14 e kadar bi param olur fakat sistem bulamama korkusu da var yarın ne olacağı malum değil çok kararsızım şuan hocam
Memnun kalacağınızı düşünüyorum hocam, bütçe 12 13 olmayacağın göre 10 bile olsa şuanki sisteminize yakın bir hazır sistem ancak alırsınız, o sebeple kalan parçaları değerlendirmekte fayda var.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocamın dediği gibi yine 6500XT sistem toplanır pek bir şey değişmez. Bence şu anki sistemin üzerine parçaları almak daha mantıklı. İleride de yükseltince çok daha iyi olacak.

Dediğinizi yanlış anlamışım ben tekrardan 11k civarı toplanacak sandım attığınız sisteme baktım parçalar daha iyi. İşlemci ve ekran kartı sizin sisteme göre yüksek ve tercih edilebilir tek emin olmadığım High Power PSU.

KS

ardatitis16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocamın dediği gibi yine 6500XT sistem toplanır pek bir şey değişmez. Bence şu anki sistemin üzerine parçaları almak daha mantıklı. İleride de yükseltince çok daha iyi olacak.

Dediğinizi yanlış anlamışım ben tekrardan 11k civarı toplanacak sandım attığınız sisteme baktım parçalar daha iyi. İşlemci ve ekran kartı sizin sisteme göre yüksek ve tercih edilebilir tek emin olmadığım High Power PSU.
peki inşallah bu abiye satışı gerçekleştiririm o zaman 12 bine kadar bütçem çıkıyor 1660 super den daha iyi bir ekran kartlı sistem varmıdır acaba o fiyatlara?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
peki inşallah bu abiye satışı gerçekleştiririm o zaman 12 bine kadar bütçem çıkıyor 1660 super den daha iyi bir ekran kartlı sistem varmıdır acaba o fiyatlara?
Bu fiyatlara var mı bilmiyorum bir bakarım ona göre eklerim. Genelde RTX 2060 ve RTX 3050 1660 ile aynı fiyatta olduğundan sistem fiyatları da benzer ise onları öneririm.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri