11 12-5 k arası 3060 pc bulunurmu sizce sıfır alcamda
Geçen bi kanalda paylaşılmıştı sizce o tarz kampanyalar 1 haftalık tatile kadar gelirmiÇok nadiren çıkabiliyor.
8 gb degilde 12 gb arıyorum o fiyata bulamadım13 k yaparsanız var
O çok zor, temiz ikinci el vardır varsada8 gb degilde 12 gb arıyorum o fiyata bulamadım
RX 6600 tercih et istersen.8 gb degilde 12 gb arıyorum o fiyata bulamadım
Driver sorunlarından dolayi sıcak bakmıyom bide Nvidia daki gibi özellikler yok o sıkıntıRX 6600 tercih et istersen.
O zaman bütçeyi arttirman gerekecek.Driver sorunlarından dolayi sıcak bakmıyom bide Nvidia daki gibi özellikler yok o sıkıntı
15-16 k ya falan pc kurcamda daha monitör alcam ondan bütçe yüksek değilO zaman bütçeyi arttirman gerekecek.
Hocam mecbur amd alıcaksınız yada bütçe yükselticeksiniz rtx 3050 zaten alınmaz15-16 k ya falan pc kurcamda daha monitör alcam ondan bütçe yüksek değil
Bu fiyat bandında toplansa da parçalar kalitesiz olur.15-16 k ya falan pc kurcamda daha monitör alcam ondan bütçe yüksek değil
Kampanyalı pc ne zaman gelir sizceBu fiyat bandında toplansa da parçalar kalitesiz olur.
aman aman 3050 pişmanlıktırHocam mecbur amd alıcaksınız yada bütçe yükselticeksiniz rtx 3050 zaten alınmaz
Bayramda gelebilirKampanyalı pc ne zaman gelir sizce
1 haftalık okullar tatil olcak o ara pc olsun istiyordum bayram tatil bitince başlıyorBayramda gelebilir
Belki bayramda gelebilir.Kampanyalı pc ne zaman gelir sizce
O zaman AMD alman gerekecek.1 haftalık okullar tatil olcak o ara pc olsun istiyordum bayram tatil bitince başlıyor
Sizce amd alınır mıBelki bayramda gelebilir.
O zaman AMD alman gerekecek.