11-12k laptop önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Selam arkadaşlar yazılım ve oyun oynamak için laptop almak istiyorum ama hiç anlamıyorum bütçem 11-12k arası tavsiye ettiğiniz ürünler var mıdır ?

KS

yavuzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
saol abi bunu alacaktım bu kötü ozaman almıyorum ?

KS

yavuzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kötü değil de ekran kartı kaç Watt TDP değerine sahip yazmamışlar. O yüzden emin olmadan önerisini yapmadım. Aspire 7 Model Adı : Aspire 7 A715-42G Parça Numarası : NH.QDLEY.001 bu kendi sitesinden ürünün linki. ACER 'a sorun ekran kartı kaç Watt TDP değerindeymiş öğrenin ve burada paylaşın almaya değer mi söylerim.
uğur abi yanlış anlama pek anlamıyorum ben rtx 3050 ti çok iyi değil mi TDP YÜKSEK VEYA AZ OLURSA FARKI NE OLUR PEK BİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM ABİ

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Laptop cihazlarında ekran kartları farklı güçlerde oluyor. Bir sabit değer yok. 3050 Ti kartı ama örnek veriyorum 60W ise 3050 Ti için pek iyi bir güç değil bu. Gücünden kısıyorlar yani 3050 Ti diye alıyorsunuz 3050 kartından az performans veriyor gücü az diye. Bu yüzden gücünü bilmeden ürünü almayın derim.

KS

yavuzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
RTX ailesinden ürün alacaksanız ilk attığım harici piyasada başka ürün yok iyi denilebilecek. İlk attığımı alın derim. Yazılım kolay onu her cihazda yaparsınız da oyun için cihaz bulmak zor birde RTX.

KS

yavuzz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
RTX ailesinden ürün alacaksanız ilk attığım harici piyasada başka ürün yok iyi denilebilecek. İlk attığımı alın derim. Yazılım kolay onu her cihazda yaparsınız da oyun için cihaz bulmak zor birde RTX.
tamamdır dediğini yapacağım abi saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri