uğur abi 11-12k arası tavsiyen var mı bütçemi aşıyor+1K daha çıkarsanız Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Ryzen 5 5600H 8GB DDR4 RTX 3050 Ti GDDR6 4GB 512GB SSD 15.6" FHD 165Hz FreeDos Notebook - 12.999 TL bu cihazı öneririm.
saol abi bunu alacaktım bu kötü ozaman almıyorum ?
uğur abi yanlış anlama pek anlamıyorum ben rtx 3050 ti çok iyi değil mi TDP YÜKSEK VEYA AZ OLURSA FARKI NE OLUR PEK BİLMEDİĞİMDEN SORUYORUM ABİKötü değil de ekran kartı kaç Watt TDP değerine sahip yazmamışlar. O yüzden emin olmadan önerisini yapmadım. Aspire 7 Model Adı : Aspire 7 A715-42G Parça Numarası : NH.QDLEY.001 bu kendi sitesinden ürünün linki. ACER 'a sorun ekran kartı kaç Watt TDP değerindeymiş öğrenin ve burada paylaşın almaya değer mi söylerim.
peki bu abi ?Laptop cihazlarında ekran kartları farklı güçlerde oluyor. Bir sabit değer yok. 3050 Ti kartı ama örnek veriyorum 60W ise 3050 Ti için pek iyi bir güç değil bu. Gücünden kısıyorlar yani 3050 Ti diye alıyorsunuz 3050 kartından az performans veriyor gücü az diye. Bu yüzden gücünü bilmeden ürünü almayın derim.
nedir abi tavsiyen benim için en azından 3000 seri olmalı önemli yani nedir son tavsiyen senin dediğini alayım oyun + yazılım içinBunu önerecektim ama işlemci çok zayıf o yüzden önermedim.
tamamdır dediğini yapacağım abi saolRTX ailesinden ürün alacaksanız ilk attığım harici piyasada başka ürün yok iyi denilebilecek. İlk attığımı alın derim. Yazılım kolay onu her cihazda yaparsınız da oyun için cihaz bulmak zor birde RTX.