- Tepki
- 13
Sadece bu forumda bu sistemi bekleyen 100drn fazla insan vardı , stok sayısı normalde videolsrda7soyleniyordu bugünkü videoda stok sayısı soylenmedi.
İşte burada bir sorun var dostum. Vatan linki erken yükledi ve sepete ekle butonu açıktı. Sen Youtube üzerine linki tam saatinde yükledin ama sistem sitede daha erken gözüktü. Ben bu duruma hata diyorum çünkü başka bir kanalda aynısı oldu. Videoda sistemin linki gözüktü 1 saat sonra çıkacaktı ben almamama rağmen siteye girip sistemi sepete ekleyebildim. Burada hata sizde de var. Video yüklendikten sonra çıkacak sistemlerde videoda siteden hiç bir görüntü vermemelisiniz. Genelde linkler sistem ismi veya kısaltmalarından oluşuyor. Bizim insanımız çok kurnaz video yüklendikten sonra kim bilir neler denemişlerdir bizim bilmediğimiz. Bu sistem artık iş işten geçti zaten. Önümüzde ki sistemlerde videoya sistemin sitedeki görüntüsünü koymazsanız çok daha iyi olur. Böylelikle kendi üzerinize ne bir suçlama almış olursunuz nede kötü bir söz işitirsiniz. Sistem çok güzeldi bence elinize sağlık.Hayır. Linke girdiniz ve "sepete ekle" dediniz. Ürünün stoğu düşer ve sepetinizde (Vatan bilgisayar'da bu şekilde) x saat boyunca kalır. Almazsanız otomatik geri stok düşer. Yani linke giren insanların hepsi aynı anda ürünü satın almadı. Sadece sepetine ekledi ve ister 5 dakika sonra, ister 20 dakika sonra satın aldı.
İspatlanacak bir konu yok dostum, ispatlanması ve ya ispatlanmaması mağdur olanlar için ve ya şanslı arkadaşlar için bir şey değiştirmeyecek.Önemli olan sistemi kaçırmak değil, pchocası veya vatandan kaynaklanan bir link sorunu olduğunu ispatlamak
Sistemi tam 20:10 da sipariş geçtim ve aldım elinize emeğinize sağlık hocam.
Sadece bu forumda bu sistemi bekleyen 100drn fazla insan vardı , stok sayısı normalde videolsrda7soyleniyordu bugünkü videoda stok sayısı soylenmedi.
troll derler hocam dikkatli olun. Satılmadı diyorlar böyle bir sistem reklam yapmışız. Şunu görüyorsunuz; o kadar uğraşsanız da insanların sizi silmeleri ve ezmeleri 1 dakika sürmüyor. Sonra soruyorsun abi neden?
Hocam eleştiri hayatın her alanında var.Öncelikle realist bir yorum yapacağım forumda birkaç haftadır takılıyorum gözlemlediğim şeyin birçok üyenin orta düzey f/p ürün beklemesiydi.Dün de smokinden bahsedilince birçok üye heyecanlandı ki bende aynı şekilde.Sisteme link aktif edildiğinde direk girdim çünkü sürekli f5 çekiyordum ve sonuç olarak stok bitmiş alamadım şans oldu bitti.Fakat smokinli bir sistemin 100 stok olması beni oldukça üzdü keşke 400 500 stok olsaydı da kaçırdığıma o zaman üzülseydim.100 stok için instagramda story atsaydınız da aynı süre de tükenecekti.Kırıcı yorum atanlarında hevesinin kursağında kaldığını unutmayalım.
İyi forumlar.
@OceanLaB
Haklısınız hocam tabi ki reddedilmez bu arada bende 8 geçe girdim stok bitmişdi bunuda belirtmek isterim.Artık darısı diğer f/p almaya nasip olur umarımKatılıyorum keşke stok sayısı elimde olsa. Fakat bunu firma belirliyor biliyorsunuz. Böyle bir fiyat gelince size reddeder misiniz? Bu piyasada bulunmaz nimetlerden birisi oldu. Ancak herkes yığılınca alamayanlar üstümüze düştü.
8 Gece stok bitmişti değil. Sadece yanılmıyorsam 650w psu 550w gözüktü. 650 stoklarında sanırım sitede sorun vardı o yüzden kapandı orayı biz fark ettik. Üstteki alabilen arkadaşta muhtemelen o şekilde alabildi.Haklısınız hocam tabi ki reddedilmez bu arada bende 8 geçe girdim stok bitmişdi bunuda belirtmek isterim.Artık darısı diğer f/p almaya nasip olur umarım![]()
İspatlanacak bir konu yok dostum, ispatlanması ve ya ispatlanmaması mağdur olanlar için ve ya şanslı arkadaşlar için bir şey değiştirmeyecek.
Benim konuyu açarken dahi tek beklentim;
"Hepimiz insanız, hata yapabiliriz. İş ortaklığı yaptığımız firma ile yaşanan koordinasyon sorunu ve videoda satışa sunulmadan önce gözükmemesi gereken bilgilerin yanlışlıkla gösterilmesinden kaynaklı mağduriyetler için kusura bakmayın."
tarzı samimi bir cevaptı, hala olmadı olsun.
doğrudur hocam girdim sürekli -39 stok -1 stok 0 stok falan yazmaya başladı8 Gece stok bitmişti değil. Sadece yanılmıyorsam 650w psu 550w gözüktü. 650 stoklarında sanırım sitede sorun vardı o yüzden kapandı orayı biz fark ettik. Üstteki alabilen arkadaşta muhtemelen o şekilde alabildi.
Ben genelde bütün sistemleri takip ediyorum almasam bile deniyorum. Bu zamana kadar sanırım 1 tane kaçırdım.doğrudur hocam girdim sürekli -39 stok -1 stok 0 stok falan yazmaya başladı
Yapıcı eleştirilerinize her zaman saygım var hocam. Ben ne beyanda bulunduysam video içeriğinde ve dakikasında o gerçekleşti. Fakat videoda sistemin ismi göründüğü için erişebildiklerini söyleyenler olmuş. Bu şekilde katekulliyi ben o an hesaplayamam ki. Tek odaklandığım nokta akşam saat 8 olmuş. Şu dakikada link açılacak demişim ve girip YouTube linkini açıp kaydetmişim. Vatan bilgisayar yanımda çalışmıyor ki nasıl ne olduğuna göz gezdireyim bende.
Haliyle koordinasyon sorunu oluşmuş olabilir. Ancak bu benden kaynaklı değil. Ne söz verdiysem o dakikada hareket ettim çünkü.
Kimisi diyor ki 20:09'da sipariş veren var iptal edin. Ben ürün satmıyorum hocam. Siparişin kaçıncı dakikada verildiğini de görmüyorum.
Vatan bilgisayarla görüştüğümde ürünün sepete eklendiğinde stoktan düştüğü, belli bir saat cooldown olduğu ve anlık 5 bin kişilere erildiğini söylüyorlar. Ki bende gördüm 5K kişi inceliyordu ürünü.
Stok miktarı ve kampanya tarihinin açıkça belirtilmemesi hem size hem firmaya ceza getirecektir maalesef. Buna dikkat etmeliydiniz. Bu açıklamayı yaptığınız yorum sahipleri şikayet edebilirYouTube'da aynı yorumu yaptığım için burada kişisel olarak beyanda bulunmuyorum. Lütfen yanlış beyanda bulunan arkadaşlara da açıklamam şu şekilde;
• Ben bu işe dün başlamadım. Smokinli sistemler piyasanın çok altına olan mükemmel fiyatlı sistemler oldu hep. Bugün x bir ürünü yarı fiyatına veren firma duyuru yaptığında geceden sıraya giriyorlar. Haliyle 400+ bin kişilik kanalda, forumda, facebook gurubunda binlerce insan beklerken, böyle fiyatlı sistem saatlerce nasıl kalabilir? Bu zaten bilenler için olası durum olmuştur hep. X bir ürünü yarı fiyatına koyan mağazada geceden sıra olurken, insanlar oturduğu yerden sepete ekleyip ürünü almış olması neden garibinize gidiyor?
• Bu sistemi tek tek toplayın 17 bin TL ediyor ortalama. 12 bin TL'ye taş gibi parçalarla alamıyor olanlar her türlü maalesef yorumu yaparak küçük düşürmeye çalışıyorlar. Onlara da saygım var. Yapsınlar. Ben doğru bildiğim işi yapmaya devam ediyorum. Türkiye'nin en büyük firmalarından biriyle sistem yaparak kimseye kafanıza göre yalan yanlış beyanda bulunamazsınız. Bu kurumsal tüm firmalarda böyledir. Lütfen ticari koşullar hakkında bilginiz yoksa, yanlış bilgilerle başkasının hakkına geçmeyin.
• Bundan sonraki sistemler için minimum 500 stok almaya özen göstereceğim. Ancak altı olduğunda ve çok iyi fiyatlı olduğunda bir kaç dakika içerisinde gidiyor olması zaten "NORMAL" çünkü siteye girip ürünü "SEPETE EKLE" dediğinizde sistemin stoğu düşüyor. Vatan Bilgisayar'ın sayfasında anlık 5 bin kişi gördüm siz de görmüşsünüzdür. 5 bin kişi!
• Bizi doğru eleştiren insanlara her zaman saygım var. Yorumlarınızı tek tek okuyorum. Ben bugüne kadar hep samimi yaklaştım. Bundan sonra da böyle olacak.
Stok miktarı ve kampanya tarihinin açıkça belirtilmemesi hem size hem firmaya ceza getirecektir maalesef. Buna dikkat etmeliydiniz. Bu açıklamayı yaptığınız yorum sahipleri şikayet edebilir
Bende aldım sistemi taner hocam allahım sizden çok razı olsun işinizi kolaylaştırsın vallahı tanıdığım en iyi yürekli insansınızhayır sistemde 650W PSU gelecek konuştum. RAM olarak da 16GB gelecek. Ne gösterdiysem onu alacaksınız. Bu arada sistemi almışsınız tebrikler. "Böyle bir sistem satılmadı" diyen arkadaşlar görmezler ama bu durumları işlerine gelmediği için![]()