İki monitör de 4k olacaksa zor. Birini ana ekran olarak kullanacaksa olabilir. Mesela yayın açıp chati takip etme gibi işler için 2. monitör istiyorsa 4k olmasına gerek yok.Monitör var ve çift monitör istiyor, yetmez
İki monitör de 4k olacaksa zor. Birini ana ekran olarak kullanacaksa olabilir. Mesela yayın açıp chati takip etme gibi işler için 2. monitör istiyorsa 4k olmasına gerek yok.Monitör var ve çift monitör istiyor, yetmez
1 tane 2k bi tane 240hz 1080p önerdim.İki monitör de 4k olacaksa zor. Birini ana ekran olarak kullanacaksa olabilir. Mesela yayın açıp chati takip etme gibi işler için 2. monitör istiyorsa 4k olmasına gerek yok.
Tamamdır ben gerekli bilgileri aldım akşam detaylı bir analiz yapip atmış olurum fakat çevre birimleri konusunda fazla bilgim yok Sistem ve monitör şeklinde ben oluşturacağım çevre birimleri hakkında bilen arkadaşlar destek olursa memnun olurum en fazla 10k olursa iyi olur ama
2x monitör 20k yapsa dediğim gibi sistem 82 ye falan halledilse 8k yeter aşağı yukarı. O paraya çok kaliteli olmasa da güzel ekipmanlar alınabilir.1 tane 2k bi tane 240hz 1080p önerdim.
Hocam ekipmanlar çıkınca geriye 75 kalıyor.
Hocam ekipman önemli, 3k klavye, 5k kulaklık, 3k mouse 11k ediyorTamamdır ben gerekli bilgileri aldım akşam detaylı bir analiz yapip atmış olurum fakat çevre birimleri konusunda fazla bilgim yok Sistem ve monitör şeklinde ben oluşturacağım çevre birimleri hakkında bilen arkadaşlar destek olursa memnun olurum en fazla 10k olursa iyi olur amatutup 20 bin TL filan vermek bana çok saçma geliyor sistemi geriye atamayiz çok ana parça omurga sistem çünkü kimisi 4/5 bin TL lik klavye koyuyor ne gerek var bence hiç gerek yok öyle şeylere sistem ve monitör bizim için öncelik olmalı birde bu sistem ile ne yapacaksınız tam olarak
Yayın oyun edit kurgu shop yazılım rander vb gibi bunalardan hangisi sizin sistemde olacak ona göre plan program yapılması lazım ona göre parça seçimi yapılması lazım
3k mouse çok. Kablosuz mu yoksa kablolu mu?Hocam ekipman önemli, 3k klavye, 5k kulaklık, 3k mouse 11k ediyor
240hz 7k
144hz 2k 12k
Etti 30k
80k sistem olur
2.6 ben düz 3 saydım3k mouse çok. Kablosuz mu yoksa kablolu mu?
Mikrofon yok burada kamera yok ekipman önemli de olmazsa olmaz değil ben öyle düşünüyorum kaliteli uygun fiyatlı da gayet de güzel modeller markalar mevcut 4k bu bütçe de 60hz olur o da iyi olmaz 60fps ile oynamak gibi bişey olur 2 adet 2k iyi gider dediğim gibi ekipman bana abartı geliyor 10k mikrofon ve kamera Dahil bulunur rahatçaHocam ekipman önemli, 3k klavye, 5k kulaklık, 3k mouse 11k ediyor
240hz 7k
144hz 2k 12k
Etti 30k
80k sistem olur
Kablolu rog keris de olabilir çok daha düşük fiyatlı.2.6 ben düz 3 saydım
Kablosuz, razer viper v2 pro
Hocam biz en iyisi arkadaşı bekleyelim ne diyecekMikrofon yok burada kamera yok ekipman önemli de olmazsa olmaz değil ben öyle düşünüyorum kaliteli uygun fiyatlı da gayet de güzel modeller markalar mevcut 4k bu bütçe de 60hz olur o da iyi olmaz 60fps ile oynamak gibi bişey olur 2 adet 2k iyi gider dediğim gibi ekipman bana abartı geliyor 10k mikrofon ve kamera Dahil bulunur rahatça
Bu kadar bütçesi varken ekipmanı düşük tutmak mantıksız benceKablolu rog keris de olabilir çok daha düşük fiyatlı.
30k ya iki sistem geliyor ya naptın senHocam biz en iyisi arkadaşı bekleyelim ne diyecek
Ben 30k ekipman 5k-mikrofon kamera 75ksistem öneririm.
Bu kadar bütçesi varken ekipmanı düşük tutmak mantıksız bence
Yaktın beniHocam biz en iyisi arkadaşı bekleyelim ne diyecek
Monitör dahil o 30kya be30k ya iki sistem geliyor ya naptın seneyvah eyvah
Yaktın beni![]()
Ya birde Beyaz istemiş bu da ayrı bir konu Beyaz parçalar acayip pahalı gereksiz külfet gibi geliyor bana anakart ekran kartı beyaz modelleri pahalı hadi diğer parçalar bulunur da bu iki ana parça beyaz pahalıMonitör dahil o 30kya be![]()
Bence beyaz kasa yeter be anakartı ekran kartı ışıklı felan TAM BİR OYUNCU sistemiYa birde Beyaz istemiş bu da ayrı bir konu Beyaz parçalar acayip pahalı gereksiz külfet gibi geliyor bana anakart ekran kartı beyaz modelleri pahalı hadi diğer parçalar bulunur da bu iki ana parça beyaz pahalı
Beyaza siyah o kadar iyi olmuyor bı ara kurmuştum olur ama hoşuma gitmedi açıkçasıBence beyaz kasa yeter be anakartı ekran kartı ışıklı felan TAM BİR OYUNCU sistemi![]()
Hmm ap201 kasa olsun içi gözükmeainBeyaza siyah o kadar iyi olmuyor bı ara kurmuştum olur ama hoşuma gitmedi açıkçası
Ama işte yetmiyor bu şekilde. Hem ekipman düşük değil gayet iyiHocam biz en iyisi arkadaşı bekleyelim ne diyecek
Şaka yapmaHmm ap201 kasa olsun içi gözükmeain
Hocam kablosuz her zaman daha iyi olur, bence monitör dahil 30k oraya gayet yerinde bir bütçeAma işte yetmiyor bu şekilde. Hem ekipman düşük değil gayet iyi
Ne şakası ya ben o kasaya aşığımŞaka yapmasistem ve monitör işi bende rahat olun
![]()