Yardım 110 Bin Lira Bütcem Var Full Sistem Toplamak Istiyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
İki monitör de 4k olacaksa zor. Birini ana ekran olarak kullanacaksa olabilir. Mesela yayın açıp chati takip etme gibi işler için 2. monitör istiyorsa 4k olmasına gerek yok.
1 tane 2k bi tane 240hz 1080p önerdim.

Hocam ekipmanlar çıkınca geriye 75 kalıyor.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Tamamdır ben gerekli bilgileri aldım akşam detaylı bir analiz yapip atmış olurum fakat çevre birimleri konusunda fazla bilgim yok Sistem ve monitör şeklinde ben oluşturacağım çevre birimleri hakkında bilen arkadaşlar destek olursa memnun olurum en fazla 10k olursa iyi olur ama 😄 tutup 20 bin TL filan vermek bana çok saçma geliyor sistemi geriye atamayiz çok ana parça omurga sistem çünkü kimisi 4/5 bin TL lik klavye koyuyor ne gerek var bence hiç gerek yok öyle şeylere sistem ve monitör bizim için öncelik olmalı birde bu sistem ile ne yapacaksınız tam olarak

Yayın oyun edit kurgu shop yazılım rander vb gibi bunalardan hangisi sizin sistemde olacak ona göre plan program yapılması lazım ona göre parça seçimi yapılması lazım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Tamamdır ben gerekli bilgileri aldım akşam detaylı bir analiz yapip atmış olurum fakat çevre birimleri konusunda fazla bilgim yok Sistem ve monitör şeklinde ben oluşturacağım çevre birimleri hakkında bilen arkadaşlar destek olursa memnun olurum en fazla 10k olursa iyi olur ama 😄 tutup 20 bin TL filan vermek bana çok saçma geliyor sistemi geriye atamayiz çok ana parça omurga sistem çünkü kimisi 4/5 bin TL lik klavye koyuyor ne gerek var bence hiç gerek yok öyle şeylere sistem ve monitör bizim için öncelik olmalı birde bu sistem ile ne yapacaksınız tam olarak

Yayın oyun edit kurgu shop yazılım rander vb gibi bunalardan hangisi sizin sistemde olacak ona göre plan program yapılması lazım ona göre parça seçimi yapılması lazım
Hocam ekipman önemli, 3k klavye, 5k kulaklık, 3k mouse 11k ediyor
240hz 7k
144hz 2k 12k

Etti 30k

80k sistem olur

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Hocam ekipman önemli, 3k klavye, 5k kulaklık, 3k mouse 11k ediyor
240hz 7k
144hz 2k 12k

Etti 30k

80k sistem olur
Mikrofon yok burada kamera yok ekipman önemli de olmazsa olmaz değil ben öyle düşünüyorum kaliteli uygun fiyatlı da gayet de güzel modeller markalar mevcut 4k bu bütçe de 60hz olur o da iyi olmaz 60fps ile oynamak gibi bişey olur 2 adet 2k iyi gider dediğim gibi ekipman bana abartı geliyor 10k mikrofon ve kamera Dahil bulunur rahatça

Hem ekipman belli zaman sonra değiştirir ama sistem parça fiyatları her geçen gün artıyor ekipman bulur bir şekilde

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Mikrofon yok burada kamera yok ekipman önemli de olmazsa olmaz değil ben öyle düşünüyorum kaliteli uygun fiyatlı da gayet de güzel modeller markalar mevcut 4k bu bütçe de 60hz olur o da iyi olmaz 60fps ile oynamak gibi bişey olur 2 adet 2k iyi gider dediğim gibi ekipman bana abartı geliyor 10k mikrofon ve kamera Dahil bulunur rahatça
Hocam biz en iyisi arkadaşı bekleyelim ne diyecek

Ben 30k ekipman 5k-mikrofon kamera 75ksistem öneririm.

Kablolu rog keris de olabilir çok daha düşük fiyatlı.
Bu kadar bütçesi varken ekipmanı düşük tutmak mantıksız bence

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

30k ya iki sistem geliyor ya naptın sen 😂 eyvah eyvah

Yaktın beni 😂

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ya birde Beyaz istemiş bu da ayrı bir konu Beyaz parçalar acayip pahalı gereksiz külfet gibi geliyor bana anakart ekran kartı beyaz modelleri pahalı hadi diğer parçalar bulunur da bu iki ana parça beyaz pahalı
Bence beyaz kasa yeter be anakartı ekran kartı ışıklı felan TAM BİR OYUNCU sistemi :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri