Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben yayın açmak istiyorum bu sebepten dolayı da yeni bir pc toplama kararı aldım. Bütçem 12 Bin TL şu zamana kadar laptop kullandığımdan çok bilgili değilim.
Monitör dahil mi?
Sistemde iş odaklı bir kullanım olacak mı? Yayın sayılmaz video render vs. yapacak mısınız?
Bileşenleri ayrı ayrı yerlerden alabilir misiniz yoksa toplanmış mı gelmesini tercih edersiniz?
Maksimum bütçe 12K mı esneme payı var mı?
Bu sorularıma yanıt verdiğinizde size bir öneri yapacağım.
Monitör dahil olacak 144hz bi monitör düşünüyorum. Renderlık bir işim yok açıkçası sadece birkaç katı modelleme programları kullanıyorum NX gibi (Mühendislik işimle alakalı)
Bileşenleri ayrı ayrı alabilirim sıkıntı değil hatta Boss bilişim güvenli mi diye de sormak istiyorum onun dışında bütçe max 500-1000 kadar esneyebilir.
Eğer monitör dahil olmasaydı toplamda 12.500 TL ve civarına aşağıdaki gibi bir sistem önerecektim ama ekran kartını revize edip size monitör dahil öneriyi de yapacağım.
Size 1080p veya 2K bir monitör önerisi yapacağım. Monitör olarak nasıl bir şey istiyorsunuz? Boyut ve kavis vs. olarak ne tarz bir monitör sizi isteklerinize uygun olur?
Bu arada Boss Bilişim bilindik bir alışveriş mecrasıdır.
24'' den daha büyük kavisli bir monitör olması benim için iyi olur onun dışında eğer bilginiz var ise ortalama bir kamera öneriside alabilirim onun içinde 1000tl ye kadar bütçem var.
Bu ürünlerden birisini alabilirsiniz. Ben olsam 2070 Super için 2K çözünürlükte bir monitör alırdım ama karar sizin tabi.
Kamera için bakıp link bırakacağım.
Kamera için şuan piyasada 1000 TL ye kadar bulabildiğim en iyi kamera ürünü Mıcrosoft 5Wh-00002 Lifecam Studio - 999 TL bu ürün. 1080p kayıt yapabilen oto focus özelliği olan bir Webcam ürünü.