12.000 TL Sistem Önerisi

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Bütçem kasa için en fazla 12000 TL. Monitörle beraber 15.000 TL. Belirli kriterlerim var; RAM 16 GB, SSD 500 GB olmalı. Onun dışında sizden başka bi' isteğim yok. Sistem önerilerinizi bekliyorum. Acelem de yok, 2-3 hafta daha bekleyebilirim, yaz tatiline özel sistemlerin çıkacağını düşünüyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Ben de ayni fiyat bandina sistem ariyorum. İslemci olarak i-3 12100 / ekran karti olarak rx 6600 xt öneririm. 1 haftadir arastiriyorum. Manuel toplama yerine sistem beklersek guzel bisi yakalariz

KS

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Ben de ayni fiyat bandina sistem ariyorum. İslemci olarak i-3 12100 / ekran karti olarak rx 6600 xt öneririm. 1 haftadir arastiriyorum. Manuel toplama yerine sistem beklersek guzel bisi yakalariz
Manuel toplamam zaten. Hazır sistem bekliyorum fakat nereleri takip edeceğim konusunda net bir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz? 15-20 gün daha beklerim yakalarsam alırım yoksa da Monster notebook alıp geçerim.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Manuel toplamam zaten. Hazır sistem bekliyorum fakat nereleri takip edeceğim konusunda net bir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz? 15-20 gün daha beklerim yakalarsam alırım yoksa da Monster notebook alıp geçerim.
Oyun için laptop tavsiye etmem. Max 2 hafta içinde ben sistem bekliyorum. Harici gaming gecesinden falan toplarsin ya da 2. El. Detayli olarak parca parca ugur reis yazar anca lakin beklersen güzel sistem cikar bu fiyata

ohabukim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ben dünkü indirimlerle 12100f ve 6600 ü 10500 tl ye topladım. Umarım sen de yakalarsın.

KS

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Oyun için laptop tavsiye etmem. Max 2 hafta içinde ben sistem bekliyorum. Harici gaming gecesinden falan toplarsin ya da 2. El. Detayli olarak parca parca ugur reis yazar anca lakin beklersen güzel sistem cikar bu fiyata
2. el sistem almayı hiç istemem. Toplama bilgisayar konusunda da çok fikrim yok. Masaüstü istiyorum fakat hazır sistem olması gerekli. Böyle farklı sitelerden alıp da kendim toplayamam.
Ben dünkü indirimlerle 12100f ve 6600 ü 10500 tl ye topladım. Umarım sen de yakalarsın.
İyi günlerde kullanman dileğiyle :)
İnceleyeceğim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri