Bu hiç fena değil alına bilir
Neler yapılabilir ? Fiyat çok şişmemeli yalnız404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İYLEŞTİRMELER YAPILIP ALINABİLİR
FPS oyunları oynuyorsanız belki 5600 seçilebilir ama bence RX6700 seçmek daha mantıklı olur. Bütçe varsa hem 5600 hem de RX6700 seçilebilir.Neler yapılabilir ? Fiyat çok şişmemeli yalnız
kasa hava akışı konusunda güven vermiyor alınabilir miFPS oyunları oynuyorsanız belki 5600 seçilebilir ama bence RX6700 seçmek daha mantıklı olur. Bütçe varsa hem 5600 hem de RX6700 seçilebilir.
bu sistem çok hoşuma gitti rx6700 yapılınca 12000 TL oluyor404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İYLEŞTİRMELER YAPILIP ALINABİLİR
Bence alınabilir. İşlemcinin sıcaklığı belki yüksek olabilir ama o da stok soğutucu ile alakalı bir durum.kasa hava akışı konusunda güven vermiyor alınabilir mi
sizce rx6700 mü tercih edilmeli r5 5600 müBence alınabilir. İşlemcinin sıcaklığı belki yüksek olabilir ama o da stok soğutucu ile alakalı bir durum.
Ben RX6700 tercih ederdim. 5500 Yeterli bir işlemci.sizce rx6700 mü tercih edilmeli r5 5600 mü
ben mi yanlış görüyorum acaba sistemin standart fiyatı 10.990 olmuş 1000 TL zam gelmişBen RX6700 tercih ederdim. 5500 Yeterli bir işlemci.
Evet galiba zam gelmiş.ben mi yanlış görüyorum acaba sistemin standart fiyatı 10.990 olmuş 1000 TL zam gelmiş
tam da en uygun bi sistem derken geldiEvet galiba zam gelmiş.
Firmaya yazın belki 1 seferlik ilgilenirler.tam da en uygun bi sistem derken geldi