HOCAM 12300k param var ne ekran kartı önerebilirsiniz su rezil durumda.
ugur.gozaydin' Alıntı:Siz 6900 XT almıştınız fazla ısındığı için iade oluşturacaktınız iadesini gerçekleştirdiniz mi?
Şuan ki piyasada alabileceğiniz en iyi kart Asus Radeon TUF RX 6800 XT Gaming OC 16GB - 11.703 TL bu ürün. RTX 3080 rakibidir.
SeyfullahTopaloglu' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Siz 6900 XT almıştınız fazla ısındığı için iade oluşturacaktınız iadesini gerçekleştirdiniz mi?
Şuan ki piyasada alabileceğiniz en iyi kart Asus Radeon TUF RX 6800 XT Gaming OC 16GB - 11.703 TL bu ürün. RTX 3080 rakibidir.
hocam onuda kacırdım ben saphire RX 6900 xt alacağım 11.400liraya inşllah üzmez fiyatına uygun geldi bana ürün 1hafta kullanışmış sadece
isime gerek varmı?' Alıntı:SeyfullahTopaloglu' Alıntı:hocam onuda kacırdım ben saphire RX 6900 xt alacağım 11.400liraya inşllah üzmez fiyatına uygun geldi bana ürün 1hafta kullanışmış sadece
hocam amd bi ekran kartı almayı düşünüyosan rtx den ferakat etmelisin çünkü amd kartlarının fps yüksek olabilir ama nvidia ya göre çok kötü bir rtx kalitesi var.
https://www.youtube.com/watch?v=9yPpmchiJOk
eğer bana güvenmediysen bu vidyoya bakabilirsin
SeyfullahTopaloglu' Alıntı:HOCAM 12300k param var ne ekran kartı önerebilirsiniz su rezil durumda.
SeyfullahTopaloglu' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Siz 6900 XT almıştınız fazla ısındığı için iade oluşturacaktınız iadesini gerçekleştirdiniz mi?
hocam onuda kacırdım ben saphire RX 6900 xt alacağım 11.400liraya inşllah üzmez fiyatına uygun geldi bana ürün 1hafta kullanışmış sadece
ugur.gozaydin' Alıntı:Yine stok tasarım kart almamanızı öneririm. Sonrasında sıcaklık sorunu yaşıyorsunuz tekrar iade vs. uğraşmayın diye söylüyorum.SeyfullahTopaloglu' Alıntı:hocam onuda kacırdım ben saphire RX 6900 xt alacağım 11.400liraya inşllah üzmez fiyatına uygun geldi bana ürün 1hafta kullanışmış sadece
12.300 TL bütçeye size önerebileceğim en iyi kartı önerdim. Gidip 3070 filan almanın bu bütçeye bir mantığı yok. 3080 bulabilirseniz alın ama bulamazsanız 6800 XT veya üzeri bir kart bulunabiliyorken o kartlara yönelin.
Bu kartlardan birisini alabilirsiniz. 2 kartta denktir. Ben olsan 1 numarayı seçerdim.
- PowerColor Red Devil RX6800XT 16GB 256Bit GDDR6 - 12,499 TL
- Sapphire Radeon RX6800XT Nitro+ 16GB GDDR6 256 Bit - 12.703 TL
Sistemi zaten size ben önermişim. Konunuza baktım şimdi. Nasıl almanız gerektiğini de yazmışım. Sorunuzu anlamadım açıkçası.isime gerek varmı?' Alıntı:https://www.qp.com.tr/qp-thunderbird-rtx-3080-ryzen-9-5900x-16gb-512-gb-oyun-bilgisayari
geçen siz bana bir pc toplamışdınız ama ben o pc almakdan vaz geçip şöle bişe almaya karar verdim sence bu güzel bi pc mi
ugur.gozaydin' Alıntı:isime gerek varmı?' Alıntı:hocam amd bi ekran kartı almayı düşünüyosan rtx den ferakat etmelisin çünkü amd kartlarının fps yüksek olabilir ama nvidia ya göre çok kötü bir rtx kalitesi var.
https://www.youtube.com/watch?v=9yPpmchiJOk
eğer bana güvenmediysen bu vidyoya bakabilirsin
AMD kartların RTX performansı NVIDIA kadar başarılı değil tabi ama bu bütçeye NVIDIA kartlarında stok sorunu ve minig belası neticesinde AMD kartlarında başka adam gibi kart yok. RTX 3080 önermek icap eder ama fiyatlar aşırı artmış durumda. Bu durumda 6800 XT veya bulunabilirse 6900 XT harici bir karttan başka seçenek yok.
ugur.gozaydin' Alıntı:Kart stokta aslında indirime kadar bitmesin diye açılmamış kart satışa. 22.00 da satışa açılacak ve indirime girecek yani bütçenize düşerse alın kartı.
ugur.gozaydin' Alıntı:Shapphire markasının Nitro+ serisi en tepe seridir. En kaliteli ve termal açıdan en iyi serisidir. Yani stok tasarıma göre kart daha serin çalışacaktır. Zaten pekte seçeneğiniz yok indirime girerse alın geçin.