Wattman hatası çekmek istemiyorum ondan amd almak istemiyorumBu bütçede Nvidia tarafında 3050/2060 gibi kartlar bulunurken AMD tarafında RTX 3060 a yakın RX6600 bulunuyor. Ben olsam AMD tercih ederdim. Hazır sistem olarak kayda değer bir şey göremedim Nvidia için. AMD önerimi de aşağıya bırakıyorum.
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Amd almam şart mıToplama olarak bu bütçeye 3050 yada 2060 zor. Bütçeyi arttırmak gerekir. Hazır sistemlerde zaten güzel şey yok. En ucuz ve iyi aşağıda ki sistemi gördüm ama 5500 işlemcisi ve kasayı seçmek gerekir , öyle de yakın fiyata RTX 3060 sistem oluyor.
![]()
ULTIMA-3050 / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-3050 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 4500 işlemci ve ASUS DUAL RTX 3050 OC 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
AMD kullanıyorum ve arkadaşlarımda kullanıyor doğru sürüm kullanırsanız bir sorun yaratmıyor.Amd almam şart mı![]()
Bu kadar korkulacak birşey değil hocam bence herkese denk gelen birşey değil,genellikle zaten bilgisayarı kurcalarsan çıkan bir sorun oc tarzı birşeyler yaparsan olma ihtimali daha yüksek,demem o ki korkma saf performansta 3060a yakın kart 6600 al geç.Amd almam şart mı![]()
Saf performansta bire bir diyebiliriz.3060a yakın kart 6600 al geç.
Öyle de işin içine yazılım girince alır başını gider biraz 3060 yine de fiyatına göre muhteşem kart 6600.Saf performansta bire bir diyebiliriz.
Amd alayım mı yani ?AMD kullanıyorum ve arkadaşlarımda kullanıyor doğru sürüm kullanırsanız bir sorun yaratmıyor.
Genelde WHQL kurduktan sonra bir ayar yapmak lazım o ayarı yapmadıkları için ham sürüme güncelliyorlar.
Ben bir sorun yaşamadım.Amd alayım mı yani ?
Birde o ayarı nereden bileceğim ben bilmiyorumAMD kullanıyorum ve arkadaşlarımda kullanıyor doğru sürüm kullanırsanız bir sorun yaratmıyor.
Genelde WHQL kurduktan sonra bir ayar yapmak lazım o ayarı yapmadıkları için ham sürüme güncelliyorlar.
Ayarı bilmiyorum benBen bir sorun yaşamadım.
Recommended (WHQL) sürümü indirmelisin ve aşağıdaki ayar;Birde o ayarı nereden bileceğim ben bilmiyorum
Ayarı bilmiyorum ben
Bu şekilde wattman yemiyor muyum ?Recommended (WHQL) sürümü indirmelisin ve aşağıdaki ayar;
Ekli dosyayı görüntüle 13713
Sadece önerilen yapman lazım.
Yine sorunla karşılaşma ihtimaliniz oluyor ama büyük oranda düşüyor.Bu şekilde wattman yemiyor muyum ?
Sorunsuz sürüme güncelliyorsunuz.Bu şekilde wattman yemiyor muyum ?
Çok korkuyorum ya alayım mı amd ?Yine sorunla karşılaşma ihtimaliniz oluyor ama büyük oranda düşüyor.
Amdden çok korkuyorum telefonumu satıcam son param birde sıkıntı vermesinden korkuyorum ya almalı mıyım ?Sorunsuz sürüme güncelliyorsunuz.
Kesin hata vermez diyemeyiz. Doğru sürücüde sabit kalırsanız hata verme ihtimali az ama şimdi bizim yüzümüzden hata alan pc ye para vermişsiniz gibi olacak şahsen ben arkamdan laf edilmesini istemezdim. AMD önermemizin sebebi bütçenizin düşük olması ve şuan güzel Nvidia sistem olmaması.Çok korkuyorum ya alayım mı amd ?
Amdden çok korkuyorum telefonumu satıcam son param birde sıkıntı vermesinden korkuyorum ya almalı mıyım ?
3050 alsam ne olur sadece valorant ve lol oynayacağım ?Kesin hata vermez diyemeyiz. Doğru sürücüde sabit kalırsanız hata verme ihtimali az ama şimdi bizim yüzümüzden hata alan pc ye para vermişsiniz gibi olacak şahsen ben arkamdan laf edilmesini istemezdim. AMD önermemizin sebebi bütçenizin düşük olması ve şuan güzel Nvidia sistem olmaması.