12.600TL sistem önerisi?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,462
Bu şekilde wattman yemiyor muyum ?
Wattmanın kesin çözümü yok. Önlem alındığından yaşama ihtimalin oldukça düşüyor ama kesinlikle wattman olmaz diyemiyoruz.

3050 SİSTEM ÖNERİM BUDUR DAHA UCUZ VARDIR AMA PSU KALİTESİ DÜŞÜKTÜR.

KS

Dehaciimm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Wattmanın kesin çözümü yok. Önlem alındığından yaşama ihtimalin oldukça düşüyor ama kesinlikle wattman olmaz diyemiyoruz.

12.600 e toplayabilir misin lütfen

RX6600 ile kıyasla performans düşüklüğü fazla olur ama stabil bir kullanım olur sorunla uğraşmazsınız denilebilir. O oyunlar için zaten işlemci önemli.
Ryzen 5 5500 iyi midir ?

emrex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

gigabyte eagle ekran kartlarında sorun var diyorlar hocam. bir kaç yerde gördüm sanki

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Arkadaşlar selam 12.600 Tl param var bana acaba nvidia bir sistem toplar mısınız rica etsem valorant ve lol oynayacağım 165 hz monitör alacağım birde valoda 250 300 fps verse yeter benim için

Hazır sistem de olur
Hocam bende ilk başta amdden korkuyordum bütçe düşüklüğü sebebi ile seçtim ve sorunsuz kullanıyorum 2 kere galiba wattman yedim ondada 5 saniye ekran gitti geldi 1 2 haftadırda yemiyorum korkmayın amdden

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,462
Hazır sistem atar mısınız ?

KS

Dehaciimm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
gigabyte eagle ekran kartlarında sorun var diyorlar hocam. bir kaç yerde gördüm sanki

Psuları kötü değil mi ?

Hocam bende ilk başta amdden korkuyordum bütçe düşüklüğü sebebi ile seçtim ve sorunsuz kullanıyorum 2 kere galiba wattman yedim ondada 5 saniye ekran gitti geldi 1 2 haftadırda yemiyorum korkmayın amdden
Hocam ayarlar yapılı halde mi yediniz wattman ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri