12 Bin 800 TL'lik Oyuncu Bilgisayarı (18 Ağustos 2022)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Kasa ve SSD yi bilmiyorum onun haricinde güzel sistem hocam, işlemci için o anakart yeterli ama g serisi olması önemli mi onu kestiremedim, bilen birisi anakart serisi konusunda aydınlatirsa rahatlıkla alınabilecek bir sistem, fiyat konusunda da zaten haziri 12k falan içinize sinen bir kaç parça ile bu fark normal geldi bana. Darboğaz olmayacaktır 12100 rahatlıkla 6600 besler, arkadaşım yüksek ayarda o işlemciyle 6700xt besliyor :D

MonolithStalker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hazır sistemleri yükselterek çok daha iyi markaları elde edebilirsiniz ve fiyat aynı olur mesela Ekran kartınız Asus olur ben markacı değilim ancak Shappire ile pek güzel anılarım olmadı ki beni uyaranlara markacı tipler olduğunu en hızlı çekirdek hızına sahip olan markanın o ekran kartı için bu olduğunu söylemiştim uyaranların dedikleri çıktı ayrıca Pulse ve Nitro modellerinin karşılaştırmasını izlemiştim RX 400 500 serileri için teknik bilgim pek olmamakla beraber Nitronun içinde 8 Devre varken Pulsenin içinde 4 devre vardı çok daha az devreler vardı tıpkı çeşitli anakart modellerinin Revizyon 1 ve 2 farkları gibi akım koruyucu devreler revizyon 2 de azaltılmış maliyetten kısılmıştı Pulse modelleri de bana aynı gibi geldi şahsi görüşüm Pulse artık kendini geliştirdiyse bilmem benim dilim bir kez yandı ve yananlar uyarmıştı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hazır sistemleri yükselterek çok daha iyi markaları elde edebilirsiniz ve fiyat aynı olur mesela Ekran kartınız Asus olur ben markacı değilim ancak Shappire ile pek güzel anılarım olmadı ki beni uyaranlara markacı tipler olduğunu en hızlı çekirdek hızına sahip olan markanın o ekran kartı için bu olduğunu söylemiştim uyaranların dedikleri çıktı ayrıca Pulse ve Nitro modellerinin karşılaştırmasını izlemiştim RX 400 500 serileri için teknik bilgim pek olmamakla beraber Nitronun içinde 8 Devre varken Pulsenin içinde 4 devre vardı çok daha az devreler vardı tıpkı çeşitli anakart modellerinin Revizyon 1 ve 2 farkları gibi akım koruyucu devreler revizyon 2 de azaltılmış maliyetten kısılmıştı Pulse modelleri de bana aynı gibi geldi şahsi görüşüm Pulse artık kendini geliştirdiyse bilmem benim dilim bir kez yandı ve yananlar uyarmıştı.
Bütçeye göre öneri yaptığımız için her şey %100 ASUS, MSI vb. markalardan olamıyor haliyle. Ayrıca RX 500 serisi geneliyle sorunluydu zaten markaya özelde değildi ASUS , MSI ve Gigabyte dahil sıkıntılıydı. 6000 serisinde PULSE modelleri dahil oldukça iyiler sıkıntı yok bu konuda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri