Daha bugün önerdim 17K küsür bütçeye 6650 XT ve 6600 XT sistem.
Güzel tercih Zalman iyidir. Ama kasaları Lancool seçin diyeceğim ama bütçe çok yükselir o zaman.375 lira farkla Bronze 80+ Zalman dogru tercih olur mu ?
O gosterdigim modeli sectirebilirim hocam sorun degil.Güzel tercih Zalman iyidir. Ama kasaları Lancool seçin diyeceğim ama bütçe çok yükselir o zaman.
Seçeneklere keşke başka PSU koysalarmış iyiymiş. Zalman PSU iyi mi gerçekten ?Güzel tercih Zalman iyidir. Ama kasaları Lancool seçin diyeceğim ama bütçe çok yükselir o zaman.
2.sistemi bende öneririm ayrıca. Güzel sistem.Sistem 1 : Goliath Gold - 18.002 TL - Yazan fiyata aşağıdaki bileşenlerle alınabilir.
![]()
Sistem 2 : NOVA-6600XT - 17.632,51 TL - Yazan fiyata aşağıdaki bileşenlerle alınabilir.
![]()
Zalman PSU ürünleri oldukça iyidir. O ürün Gigamax serisinden bir ürün 5 yıl garantili oldukça başarılı bir üründür.Seçeneklere keşke başka PSU koysalarmış iyiymiş. Zalman PSU iyi mi gerçekten ?
Anladım hocam öğrenmiş oldum teşekkürler. Ama önerdiğiniz Nova sistem bence daha iyi.Zalman PSU ürünleri oldukça iyidir. O ürün Gigamax serisinden bir ürün 5 yıl garantili oldukça başarılı bir üründür.
Original Link : GigaMax [650W] ZM650-GVII
Yani bende olsan 12400F + RX 6600 XT o sistemi seçerdim evet. Artı olarak güzel bir hava soğutucu alır keyfime bakardım. Kasa ve PSU çok çok iyi değil ama F/P iş görür ürünler.Anladım hocam öğrenmiş oldum teşekkürler. Ama önerdiğiniz Nova sistem bence daha iyi.
Arctic iyidir zaten en çok önerdiğim soğutucu markası ama 120mm olduğu için bu ürünü de önermem. +1 fan alıp 120mm bu ürünü 1200 TL fiyatlara almaktansa +200-300 TL daha koyup 240mm bir ürün almak daha mantıklı. Hava soğutma içinde montaj ürüne göre değişiyor pek bir farkı yok sıvı soğutma montajından. Taşıma için evet ağır bir ürünse alınan öncesinde sökmek gerekecek bu doğru.İlla 120mm istiyosan bunu al herkes memnun Link1
Pull Push yao hani belki idare eder.
O islemciye rahat yeter.
Bence kule tipi sıkıntı,
Takması dert çıkarması dert!!
Taşırken hafif elin dusse senin o anakartin azina si*** tabi senin kararın.
1500-1600 lira bandında önerdiğiniz bir sıvı soğutma var mı hocam 240mm? Bir önceki 2.100 lira falan galiba o biraz fazla geldiArctic iyidir zaten en çok önerdiğim soğutucu markası ama 120mm olduğu için bu ürünü de önermem. +1 fan alıp 120mm bu ürünü 1200 TL fiyatlara almaktansa +200-300 TL daha koyup 240mm bir ürün almak daha mantıklı. Hava soğutma içinde montaj ürüne göre değişiyor pek bir farkı yok sıvı soğutma montajından. Taşıma için evet ağır bir ürünse alınan öncesinde sökmek gerekecek bu doğru.
Benim en başta paylastigim sistem ama kasa sizin de onerdiginiz Lian Li Lancool Mesh panel olacak hocamHangi sistem için?
Çok teşekkür ederim hocam. İlk seçeneğin fiyatı da çok güzel Vatan online a özel %10 indirim yapinca 1.350 ye geliyor ve 240mm için çok iyi fiyat . Hepinizin ellerine kollarına sağlık teşekkürlerCooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB - 1.352 TL - 2 yıl garantili!
MSI MAG CoreLiquid P240 240mm - 1.499 TL - 3 yıl garantili!
Team T-Force Siren GD240E TB120502 240mm ARGB - 1.699 TL - 2 yıl garantili!
Cougar Aqua ARGB 240mm - 1.699 TL - 5 yıl garantili!
Hepsi F/P oranı iyi ürünlerdir.
İlk baştaki Cooler Master mı yoksa İkinci seçenek Msi Mag mi tercih ederdiniz siz hocam???Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB - 1.352 TL - 2 yıl garantili!
MSI MAG CoreLiquid P240 240mm - 1.499 TL - 3 yıl garantili!
Team T-Force Siren GD240E TB120502 240mm ARGB - 1.699 TL - 2 yıl garantili!
Cougar Aqua ARGB 240mm - 1.699 TL - 5 yıl garantili!
Hepsi F/P oranı iyi ürünlerdir.