Mekanik anahtar tercihiniz var mı yada herhangi bir istek? Mesela TKL veya tam boy yada bilek desteği veya kırmızı yada mavi veya türevi anahtarlar gibi gibi?1200 ila 1500tl arasi bir butcem var mekanik klavye onerilerinizi bekliyorum
pek bu konularda pek bilgim yok sadece bilek destekli düşünüyorumMekanik anahtar tercihiniz var mı yada herhangi bir istek? Mesela TKL veya tam boy yada bilek desteği veya kırmızı yada mavi veya türevi anahtarlar gibi gibi?
Asus tuf k3 var bende 1200 civarında olması lazım ben beğendim kullanışlıpek bu konularda pek bilgim yok sadece bilek destekli düşünüyorum
Asus tuf k3 var bende 1200 civarında olması lazım ben beğendim kullanışlın
nezamandan beri kullaniyorsun deneyimlerin nelerdir
xpg mu tuf mu hyperx mi hangisi daha iyidir sizceXPG Summoner Cherry MX Blue Mekanik - 1.249 TL - Blue yani mavi anahtarlar biraz daktilo gibidir, çıt çıt ses çıkarırlar ve size bir geri bildirim yaparlar his olarak. Kimi bunu sever kimi sevmez.
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Mekanik - 1.249 TL
HyperX Alloy Origins Red Switch Mekanik - 1.198 TL + Cooler Master WR531 Soft Klavye Bilek Desteği - 174 TL = 1.372 TL
Yapı ve malzeme vs. anlamında XPG daha iyi ama RED anahtar isterseniz ASUS TUF seçebilirsiniz.xpg mu tuf mu hangisi daha iyidir sizce
hyper x nasil peki?Yapı ve malzeme vs. anlamında XPG daha iyi ama RED anahtar isterseniz ASUS TUF seçebilirsiniz.
kac ay once nekadara almistinDonanım arşivi indirim yabtığıdı o zaman aldım 4 günde geldi o günden beri kullanıyorum bı sıkıntı yok
HyperX ürünü bir tık daha iyi yapısal olarak. TUF ürünü kötü değil bu arada kafanız oraya takılmasın. Sadece her üründe olduğu gibi, bazı konularda daha iyisi oluyor ürünlerin.hyper x nasil peki?
dostum hyperx olani almayi dusunuyorum tebilon sitesi guvenilirmiHyperX ürünü bir tık daha iyi yapısal olarak. TUF ürünü kötü değil bu arada kafanız oraya takılmasın. Sadece her üründe olduğu gibi, bazı konularda daha iyisi oluyor ürünlerin.
https://www.amazon.com.tr/HyperX-Wr...cphy=9056880&hvtargid=pla-1646032091981&psc=1 bu klavye destegi uyumlumudur hyperx le boyutlariTebilon sitesi güvenilir bir firmadır sorun yok. Önerdiğim tüm siteler öyle. Ayrıca önerdiğim tüm ürünler bütçenize alınabilir iyi ürünlerdir. Karar sizin.
Alınabilir sorun yok. Önerdiğim ürün rahat ve iyi bir üründü ve bence 200 TL üzeri etmemeli bilek desteği. Ama almak isterseniz alınır bu ürün o klavyeye.https://www.amazon.com.tr/HyperX-Wr...cphy=9056880&hvtargid=pla-1646032091981&psc=1 bu klavye destegi uyumlumudur hyperx le boyutlari
bilek desteksiz yada destekli 1300tl bandinda hyperx gibi baska klavye varmiAlınabilir sorun yok. Önerdiğim ürün rahat ve iyi bir üründü ve bence 200 TL üzeri etmemeli bilek desteği. Ama almak isterseniz alınır bu ürün o klavyeye.
Red anahtarlı marka bildiğim TUF ve HyperX var iyi ürün olarak.bilek desteksiz yada destekli 1300tl bandinda hyperx gibi baska klavye varmi
anahtar pek onemli degil renk bakimindanRed anahtarlı marka bildiğim TUF ve HyperX var iyi ürün olarak.