Bence alicaksanda dediğim kasayı alman daha mantıklı olur tabii karar senin hocampeki riser kablo hiç gözüküyor mu? Kullanan varsa yazabilir mi?
Çünkü aynı kablonun siyahı 1200 beyazı 1900 tlLinkteki gibi beyaz mı almalı ne diyorsunuz?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
o abartı biraz hocam zaten gözükmüyor altta kalıyorpeki riser kablo hiç gözüküyor mu? Kullanan varsa yazabilir mi?
Çünkü aynı kablonun siyahı 1200 beyazı 1900 tlLinkteki gibi beyaz mı almalı ne diyorsunuz?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bence alicaksanda dediğim kasayı alman daha mantıklı olur tabii karar senin hocam
o abartı biraz hocam zaten gözükmüyor altta kalıyor
bide isterseniz sistemin anakart 24 pini rgb alın güzel duruyorYa kasayı aldım, benim imza kısmında yazan parçalar şuan evde yatıyor . O yüzden değiştiremiceğim onu.
Doğru![]()
bide isterseniz sistemin anakart 24 pini rgb alın güzel duruyor
ekran kartı pini vardıda şimdiki pinler farklı olduğu için şuanlık yoktur
buraya değil sistem savaşlarına yollaAlıcam aklımda o da. Bakalım kurunca sistemi artık buraya atarım![]()
dik takarmıyım suanlık takmam ama sonradan sıkılırsam evet takarım tabi ekran kartını ne kadar uzun zaman benimle olacagına bağlıMerhaba arkadaşlar,
Full beyaz bir pc toplamaya çalışıyorum. Aldığım ekran kartı Asus Rog 4080 White Edition. PCı-e gen 4 baglantılı riser kablo fiyatı yaklaşık 1200 TL. Sadece görüntü için ekran kartını dik takarmıydınız? Tercihlerinizi merak ediyorum.
Ben full beyaz kasa yapmaya çalıştığım için, dik takınca fanlar ön tarafa bakacağı için daha fazla beyaz gibi gözükecek. O yüzden istiyorum, ama 1200 TL çöp etmek gibi de geliyor![]()
Şahsen takmazdımMerhaba arkadaşlar,
Full beyaz bir pc toplamaya çalışıyorum. Aldığım ekran kartı Asus Rog 4080 White Edition. PCı-e gen 4 baglantılı riser kablo fiyatı yaklaşık 1200 TL. Sadece görüntü için ekran kartını dik takarmıydınız? Tercihlerinizi merak ediyorum.
Ben full beyaz kasa yapmaya çalıştığım için, dik takınca fanlar ön tarafa bakacağı için daha fazla beyaz gibi gözükecek. O yüzden istiyorum, ama 1200 TL çöp etmek gibi de geliyor![]()
KatılıyorumŞahsen takmazdım