- Konu Sahibi
hocam üst kısma fan takılıyorsa direkt alcam şekli aşırı iyiAynı kasayı akrabama da aldırdım ön taraftan o kadar fazla hava çekiyor ki kasa haftada bir MESH filtreyi temizlemek zorunda kalıyor.
hocam üst kısma fan takılıyorsa direkt alcam şekli aşırı iyiAynı kasayı akrabama da aldırdım ön taraftan o kadar fazla hava çekiyor ki kasa haftada bir MESH filtreyi temizlemek zorunda kalıyor.
teşekkürler hocam, hepsi buradada 170-180 tlye 4 tane 120mm rgb fan falan satılıyor onlardan taksam olur mu bakabilir misiniz sizde o fanlara
Modeli ne bilmiyorum ama o fiyata 4 adet fan zor. Ya çok kötü bir ürün ve markadır yada o işte bir iş vardır.teşekkürler hocam, hepsi buradada 170-180 tlye 4 tane 120mm rgb fan falan satılıyor onlardan taksam olur mu bakabilir misiniz sizde o fanlara
Baştaki kasayı hiç bilmiyorum bu yüzden yorum yapmayacağım onun hakkında. Diğer kasalarda da Guardian varken diğerini almazdım ben.https://www.trendyol.com/lunatic/or...sa-p-46932567?boutiqueId=61&merchantId=105221
Arkadaşlar bu 3 kasa arasında kaldım her şey tamam kasa konusunda durdum
bu 3 kasanında artıları eksileri var karar veremedim.
Dark guardian muhteşem bi kasa şekli özelliği falan soğutması ancak camı sağ tarafta.. Ben solda olmasını istiyorum
Lunatic Orkinos Bu kasada çok güzel hem daha uygun ve camı solda tam istediğim gibi ama tek problem PSU üstünde kapak yok yani camdan psu gözüküyor.
Gamebooster ise sadece ucuz bi fikrim yok
Benimde gönlüm guardian diyor ancak camın yerini değiştirme gibi bi şey yoktur değil miBaştaki kasayı hiç bilmiyorum bu yüzden yorum yapmayacağım onun hakkında. Diğer kasalarda da Guardian varken diğerini almazdım ben.
Hayır o dediğiniz mümkün değil. Eğer o benim bilmediğim markanın kasasını almaya aklınız yatıyorsa 2. elden SHARKOON REV serisi kasalara bakın derim. REV 200 , REV 220 modellerini bu bütçeye bulabilirsiniz sanırım.Benimde gönlüm guardian diyor ancak camın yerini değiştirme gibi bi şey yoktur değil mi
Hocam ikinci ele pek bulaşmak istemiyorum aslında.Hayır o dediğiniz mümkün değil. Eğer o benim bilmediğim markanın kasasını almaya aklınız yatıyorsa 2. elden SHARKOON REV serisi kasalara bakın derim. REV 200 , REV 220 modellerini bu bütçeye bulabilirsiniz sanırım.
Hocam herkes bu kasayı öneriyor kullanıcı olarak negatif gördüğünüz bi şey var mıDark guardian kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat performanstır kendileri..
Hocam konu çözüldü bütün parçalar satın alındı gece itibariyle konuyu çözüldü olarak işaretleyebiliriz.Hayır o dediğiniz mümkün değil. Eğer o benim bilmediğim markanın kasasını almaya aklınız yatıyorsa 2. elden SHARKOON REV serisi kasalara bakın derim. REV 200 , REV 220 modellerini bu bütçeye bulabilirsiniz sanırım.
Hayırlı olsun diyorum.Hocam konu çözüldü bütün parçalar satın alındı gece itibariyle konuyu çözüldü olarak işaretleyebiliriz.