Çözüldü 1200 TL Mesh Kasa önerisi var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Aynı kasayı akrabama da aldırdım ön taraftan o kadar fazla hava çekiyor ki kasa haftada bir MESH filtreyi temizlemek zorunda kalıyor.
hocam üst kısma fan takılıyorsa direkt alcam şekli aşırı iyi

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Şimdi vatan bilgisayara gidip monitörlere bakacağım karar verebilmek için :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Link : https://www.xpg.com/tr/xpg/638?tab=specification

Ekran Alıntısı.PNG

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
https://www.trendyol.com/lunatic/or...sa-p-46932567?boutiqueId=61&merchantId=105221

Arkadaşlar bu 3 kasa arasında kaldım her şey tamam kasa konusunda durdum

bu 3 kasanında artıları eksileri var karar veremedim.

Dark guardian muhteşem bi kasa şekli özelliği falan soğutması ancak camı sağ tarafta.. Ben solda olmasını istiyorum

Lunatic Orkinos Bu kasada çok güzel hem daha uygun ve camı solda tam istediğim gibi ama tek problem PSU üstünde kapak yok yani camdan psu gözüküyor.

Gamebooster ise sadece ucuz bi fikrim yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
https://www.trendyol.com/lunatic/or...sa-p-46932567?boutiqueId=61&merchantId=105221

Arkadaşlar bu 3 kasa arasında kaldım her şey tamam kasa konusunda durdum

bu 3 kasanında artıları eksileri var karar veremedim.

Dark guardian muhteşem bi kasa şekli özelliği falan soğutması ancak camı sağ tarafta.. Ben solda olmasını istiyorum

Lunatic Orkinos Bu kasada çok güzel hem daha uygun ve camı solda tam istediğim gibi ama tek problem PSU üstünde kapak yok yani camdan psu gözüküyor.

Gamebooster ise sadece ucuz bi fikrim yok

Baştaki kasayı hiç bilmiyorum bu yüzden yorum yapmayacağım onun hakkında. Diğer kasalarda da Guardian varken diğerini almazdım ben.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Baştaki kasayı hiç bilmiyorum bu yüzden yorum yapmayacağım onun hakkında. Diğer kasalarda da Guardian varken diğerini almazdım ben.
Benimde gönlüm guardian diyor ancak camın yerini değiştirme gibi bi şey yoktur değil mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Benimde gönlüm guardian diyor ancak camın yerini değiştirme gibi bi şey yoktur değil mi
Hayır o dediğiniz mümkün değil. Eğer o benim bilmediğim markanın kasasını almaya aklınız yatıyorsa 2. elden SHARKOON REV serisi kasalara bakın derim. REV 200 , REV 220 modellerini bu bütçeye bulabilirsiniz sanırım.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hayır o dediğiniz mümkün değil. Eğer o benim bilmediğim markanın kasasını almaya aklınız yatıyorsa 2. elden SHARKOON REV serisi kasalara bakın derim. REV 200 , REV 220 modellerini bu bütçeye bulabilirsiniz sanırım.
Hocam ikinci ele pek bulaşmak istemiyorum aslında.

Hava akımı güçlü olan önüde ışıklı olan bi şeyler yapmaya çalışyorum guardian bana tam uygun ama camı sıkıntı

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Dark guardian kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat performanstır kendileri..

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Benimde aklıma ilk Dark Guardian Pro geldi. Gayet kullanışlı F/P üründür, öneririm.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Dark guardian kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat performanstır kendileri..
Hocam herkes bu kasayı öneriyor kullanıcı olarak negatif gördüğünüz bi şey var mı

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hocam konu çözüldü bütün parçalar satın alındı gece itibariyle konuyu çözüldü olarak işaretleyebiliriz.

Abdulkadir51

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
55
Şuan dışarıdayım ve üşüyorum aklıma gelen tek şey mesh olmayan ici sıcacık bir kasa:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri