12000 ₺ Pc Toplama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ineffnx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
12000 tl ye monitör dahil bir bilgisayar toplamak istiyorum monitör olarak Asus'un 165 hz VG27VQ monitörünü düşünüyorum. Pc için 10k bütçem var önerilerinizi bekliyorum hocam.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ayrı ayrı firmalardan parça parça alınarak sistem oluşturulsa montaj yapabilir yada yaptırabilir misiniz yoksa hazır bir sistem mi istiyorsunuz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

ineffnx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

Hocam ayrı ayrı alamam parçaları kendim toplayamam bulunduğum bölgedeki bilgisayarcılarında anlıyacağını sanmıyorum.

ineffnx' Alıntı:
12000 tl ye monitör dahil bir bilgisayar toplamak istiyorum monitör olarak Asus'un 165 hz VG27VQ monitörünü düşünüyorum. Pc için 10k bütçem var önerilerinizi bekliyorum hocam.

Hazır olsun hocam

KS

ineffnx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ineffnx' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Hocam ayrı ayrı alamam parçaları kendim toplayamam bulunduğum bölgedeki bilgisayarcılarında anlıyacağını sanmıyorum.

ineffnx' Alıntı:

Hazır olsun hocam

İtopyadan alırsam kargo ile almak zorundayım hiç kimse memnun değil kargosundan çekindim o yüzden

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kargo vs. konusunu ben bilmem ciddi indirim var ben kaçırmazdım. Kargoyu geldiğinde kargocunun gözü önünde açın sorun varsa tutanak tutturursunuz yoksa zaten problem değil.

KS

ineffnx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kargo vs. konusunu ben bilmem ciddi indirim var ben kaçırmazdım. Kargoyu geldiğinde kargocunun gözü önünde açın sorun varsa tutanak tutturursunuz yoksa zaten problem değil.

Hocam sıkıntı şurda kargo gelmiyor. Herkesin ürünü ya geç ya hiç gelmemiş

ugur.gozaydin' Alıntı:

Bunu sizden görmüştüm bunu alayım mı? 
https://hizliresim.com/9gQtZD

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
[font="Open Sans", sans-serif]VG27VQ bunu neden alıyorsunuz anlam veremedim. İtopya daki AOC 165Hz ürün gayet başarılı ve 1499 TL bence büyük hata olur o ASUS 'a 2K para vermek. [/font]

KS

ineffnx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
VG27VQ bunu neden alıyorsunuz anlam veremedim. İtopya daki AOC 165Hz ürün gayet başarılı ve 1499 TL bence büyük hata olur o ASUS 'a 2K para vermek. 

Monitörü gidip kendim almak istiyorum hocam vatandan monitörü kargoyla almak istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri