sıvı sogutmaya gerek yok kule tipi yeterlidir12400f ve 6750 xt ekran kartından oluşan bir sistem aldım arkadaşlar. Bu sistem için sıvı soğutucu önerileriniz nelerdir? fiyat performans ürünü olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.
Bütçe nedir ve kule tipide tercih edilebilir.12400f ve 6750 xt ekran kartından oluşan bir sistem aldım arkadaşlar. Bu sistem için sıvı soğutucu önerileriniz nelerdir? fiyat performans ürünü olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.
1750 tlye kadar çıkabilirimBütçe nedir ve kule tipide tercih edilebilir.
Monte etmesi kolay olur mu hocam yoksa bilen birine mi monte ettirmeliyimsıvı sogutmaya gerek yok kule tipi yeterlidir
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Bizim attığımız edilir. Kule tipi olarak 165mm destekliyor.https://www.itopya.com/efe-uygac-sh...rx-6750-xt-oc-argb-12gb16gb-ddr51tb-nv_h16454 bu arada sistem bu, bu kasaya soğutma monte edilebilir mi?
1750 tlye kadar çıkabilirim
Kasanızı bilemiyorum ama soğutucu pek yüksek olmadığından yüksek ihtimalle uyacaktır ve yeterli gelir.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Açıkçası işlemciyi ileride yükseltmeyi düşünüyorum fakat şu anda birazcık bütçemi de zorladım. O yüzden soğutucuyu sıvı soğutucu mu alsam yoksa kule tipi mi onu çok bilemedim. Şimdi masraf edip sıvı soğutucu alırsam daha ileriye dönük olur ama kule tipi alıp ileride de sıvı soğutucuya geçebilirim.Bizim attığımız edilir. Kule tipi olarak 165mm destekliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 18205
Sıvı soğutma olarak öne 360 ve 280 , üste ise 240mm destekliyor ama işlemci yükseltmeyecekseniz SE 214XT yeterli.
Ekli dosyayı görüntüle 18206
Biliyorum son mesajda detayları paylaştım kasanızın desteklerini de belirttim.Thermaltake Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
kasam bu hocam
Açıkçası işlemciyi ileride yükseltmeyi düşünüyorum fakat şu anda birazcık bütçemi de zorladım. O yüzden soğutucuyu sıvı soğutucu mu alsam yoksa kule tipi mi onu çok bilemedim. Şimdi masraf edip sıvı soğutucu alırsam daha ileriye dönük olur ama kule tipi alıp ileride de sıvı soğutucuya geçebilirim.
teşekkür ederim hocam, bir de rica etsem sıvı soğutucu önerisinde bulunabilir misinizBiliyorum son mesajda detayları paylaştım kasanızın desteklerini de belirttim.
teşekkür ederim hocam, bir de rica etsem sıvı soğutucu önerisinde bulunabilir misiniz
gel bura güvenilirmi hocamKasanızı bilemiyorum ama soğutucu pek yüksek olmadığından yüksek ihtimalle uyacaktır ve yeterli gelir.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Evet güvenilir. ETBİS Üzerinde kayıtlı zaten.gel bura güvenilirmi hocam
Sağol hocam bu kafama daha çok yattı bunun alayım ben![]()
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
Siz bilirsiniz , iki üründe yeterli gelir. Şimdiden hayırlı olsun.Sağol hocam bu kafama daha çok yattı bunun alayım ben
hayırlı olsun sıvı sogutma gereksiz hem bakımı zor hemde uzun ömürlülük değil. arctic dou alabilirsinizSağol hocam bu kafama daha çok yattı bunun alayım ben