- Tepki
- 0
Bütçem 12500 Tl ama tabiiki biraz arttırabilirim. Geleceğe dönük bir sistem istiyorum.
Rx 6600 ve Ryzen 5 5500 olursa sevinirim.
Sadece oyun oynamayacağım o yüzden Ryzen 5500 mü alsam yoksa İ3 12100F mi alsam bilemedim. Yazılım ve istatistik programları da kullanılacak.![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Geleceğe dönük olarak bu sistemin 12100F li hâlini almak daha mantıklı olur bence.
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Bir de sizce parça parça mı alsam daha mantıklı olu yoksa böyle mi ?![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Geleceğe dönük olarak bu sistemin 12100F li hâlini almak daha mantıklı olur bence.
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Parça parça daha pahalı olur. Anakart kötü değil aslında.Bir de sizce parça parça mı alsam daha mantıklı olu yoksa böyle mi ?
Bu sistem iyiymiş ama anakartı çok sevmedim.
Bu nasıl sizce sizinkine göre ? Özellikle PSU olarak.Parça parça daha pahalı olur. Anakart kötü değil aslında.
Bunun güç kaynağı kötü.Bu nasıl sizce sizinkine göre ? Özellikle PSU olarak.
![]()
AMD 5500-XFX RX 6600-GIGABYTE B450M-H-WD GREEN SSD-16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5500-XFX RX 6600-GIGABYTE B450M-H-WD GREEN SSD-16GB RAM Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
PCH hem giriş hem de Giriş ile orta arası sistem çıkartacağını duyurdu forumu takip ederek bekleyebilirsiniz istersenizBütçem 12500 Tl ama tabiiki biraz arttırabilirim. Geleceğe dönük bir sistem istiyorum.
Bu programlar için Nvidia ve İntel comp tercih ediliyor diyebiliyorum hocam daha stabil oldukları için.Yazılım ve istatistik programları
Peki tahmini herhangi bir zaman var mı ona göre bekleyeceğim de ?PCH hem giriş hem de Giriş ile orta arası sistem çıkartacağını duyurdu forumu takip ederek bekleyebilirsiniz isterseniz
Tahmini olarak ekimin sonunda çıkarsa çıkar çıkmazsa.Peki tahmini herhangi bir zaman var mı ona göre bekleyeceğim de ?
Hangi oyunu oynayicaksinPeki tahmini herhangi bir zaman var mı ona göre bekleyeceğim de ?
Peki anakart olarak hangisi geleceğe dönük.12100f + 6600 sistemi öneririm. 5500 den daha iyi olur.
Biri amd, diğeri intel anakartları. İkiside birbirine eşit denebilir ama h610u daha iyi görüyorum.Peki anakart olarak hangisi geleceğe dönük.
Anakartlar ekte ;
![]()
Asus Prime B450M-K II AMD 4400MHz (OC) Anakart
ASUS Prime B450M II Serisi anakartlar, ilk sisteminiz için gereken sağlam temeli ve ayrıca tutkularınızla büyüme esnekliğini sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS PRIME H610M-D D4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart
ASUS Prime serisi anakartlar, 12. Nesil Intel® işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliştirildiwww.gaming.gen.tr