- Tepki
- 1,874
- Konu Sahibi
Anlıyorum.tamam hojam baybay
baybay komutanim annem banyo yaptircakEkli dosyayı görüntüle 3539
Anlıyorum.tamam hojam baybay
baybay komutanim annem banyo yaptircakEkli dosyayı görüntüle 3539
Sadece 5000 serisi işlemci için fiyatı o kadar arttırmaya değmez R5 5500 nerdeyse eşit 3600 eR5 3600 işlemci istemiyorum. 5000 serisi olsa iyi olur. 14k ya ince hesapda sistem var aslında
RX 6700le ilgili dediğimi yapın ya da attığımı alın şu vakitteAnlıyorum.
Aslında yazılım için alacağım intel tercih ediyorum.Sadece 5000 serisi işlemci için fiyatı o kadar arttırmaya değmez R5 5500 nerdeyse eşit 3600 e
3600 le 5500 arasında pek fark olmadığını bende biliyorumSadece 5000 serisi işlemci için fiyatı o kadar arttırmaya değmez R5 5500 nerdeyse eşit 3600 e
İşlemci tercihlerine AMD yazmışınız fullAslında yazılım için alacağım intel tercih ediyorum.
Eğer i5 11400f li sistem bulamassam 5000 serisine yönelirim siz ryzen işlemci seviyorsunuz galibaİşlemci tercihlerine AMD yazmışınız full
Bu sistemi alıcam fakat daha ucuza toplattırma derdindeyim .RX 6700le ilgili dediğimi yapın ya da attığımı alın şu vakitte
Evet monitör dahil değil. Ekran kartı olarak rx 6600 olabilir işlemciye siz karar verebilirsiniz.Ne sistemler önerildi? Ayrıca monitör dahil değil anladığım kadarıyla?
ZOTAC VEGA 1 - 15.870 TL - Yazan fiyata kasa ve PSU seçimi ZALMAN üründen yana yapılırsa Ryzen 5 5500 + RTX 3060 bir sistem alırsınız bu bütçeye. Size uyarsa değerlendirin derim. Hatta M.2 disk WD seçilirse daha iyi bir M.2 disk ile 16K bütçeye alabilirsiniz sistemi.Evet monitör dahil değil. Ekran kartı olarak rx 6600 olabilir işlemciye siz karar verebilirsiniz.
Hocam bu sistem iyi değilmi sizce yoksa sizin dediğinin dahamı iyi olur. Ben 15k yı aşmamasını isterim. Çünkü çevre ekipmanlarla yaklaşık 20k yı bulacak zatenZOTAC VEGA 1 - 15.870 TL - Yazan fiyata kasa ve PSU seçimi ZALMAN üründen yana yapılırsa Ryzen 5 5500 + RTX 3060 bir sistem alırsınız bu bütçeye. Size uyarsa değerlendirin derim. Hatta M.2 disk WD seçilirse daha iyi bir M.2 disk ile 16K bütçeye alabilirsiniz sistemi.
5600 yaparsam anakartla uyumlu olurmu?DA-M1 - 14.910 TL - Yazan fiyata Ryzen 5 5600 yapın RX 6600 bu sistemi de alabilirsiniz. Kasa içindeki PSU iyi değil ama idare edilip değiştirilebilir. 11400F işlemcisine düşmeyin.
Uyumlu olmasan birincisi neden listede olsun. 2. olarak ben neden önereyim? Sorun yok uyumlu.5600 yaparsam anakartla uyumlu olurmu?
5600 yaparsam sistem güzel olur fakat kasa biraz daha iyi olabilir gibi geldi.Uyumlu olmasan birincisi neden listede olsun. 2. olarak ben neden önereyim? Sorun yok uyumlu.
Sorun yok kasada. Hava akışı pek iyi değil ama fan desteği ile zamanla geliştirirsiniz dert değil orası. Sadece ilk güncellemeniz bütçeniz olduğunda güç kaynağını satıp üzerine ekleme yapıp ürünü yenilemek olsun. Bu kadar düşünürseniz %100 iyi bir sistem bulamazsınız bütçenize.5600 yaparsam sistem güzel olur fakat kasa biraz daha iyi olabilir gibi geldi.
Teşekkürler yardımınız içinSorun yok kasada. Hava akışı pek iyi değil ama fan desteği ile zamanla geliştirirsiniz dert değil orası. Sadece ilk güncellemeniz bütçeniz olduğunda güç kaynağını satıp üzerine ekleme yapıp ürünü yenilemek olsun. Bu kadar düşünürseniz %100 iyi bir sistem bulamazsınız bütçenize.
HayırBaşka bir sorunuz var mıydı?