karşıma çıktı biraz önce bende daha iyi bir sistem varmı bu fiyat bandında diye o yüzden konu açtım teşekkürlerBütçe bu aralıkta ise dün çıkan sistemi alabilirsiniz. Bütçe 15k ya yaklaşıyorsa Hero sistemi alın ama yanına kule tipi soğutucu da gereklidir stok fan o işlemciyi soğutmaz.
Bütçem 13-14k arası, hazır sistem önerisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
12.000 liraya yayınlayacağı sistem bundan iyi olabilr mi ?Bu hafta sonu PC Hocasının yaklaşık 12.000 TL civarında fiyatla yayınlayacağı bir sistem var. İstersen onu bekleyebilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 7585
Veya bütçemi biraz daha zorlayabilirim derseniz 14.900 TL'ye PCH-Hero sistemi hâlâ mevcut. - - https://bit.ly/PCHHero
Hayır. Daha düşük bileşenler ile olacak büyük ihtimalle. Kesin söylemiş olmayayım ama son videoda da biraz giriş seviye sistem isteyenler için de çalışmamız olacak demişti.12.000 liraya yayınlayacağı sistem bundan iyi olabilr mi ?
Hayır.12.000 liraya yayınlayacağı sistem bundan iyi olabilr mi ?
Hocam imkansız gibiHayır.
Hafta sonuna kadar dolar 10 TL'nin altına düşerse, belki.
Bir şey diyemiyorum.Hocam imkansız gibi
tahmini olarak nasıl bir sistem gelebilir peki ?Hayır. Daha düşük bileşenler ile olacak büyük ihtimalle. Kesin söylemiş olmayayım ama son videoda da biraz giriş seviye sistem isteyenler için de çalışmamız olacak demişti.
Şöyle sorayım, sizin 14.900 TL'ye HERO sistemini satın alma imkanınız var mı?tahmini olarak nasıl bir sistem gelebilir peki ?
Benim tahminlerim genelde tutmadım ama RTX 2060 , 3050 yada RX6600 gelebilir diye düşünüyorum.tahmini olarak nasıl bir sistem gelebilir peki ?
RTX 2060 için yüksek stoklu yer olduğunu pek sanmıyorum RX6600 daha mantıklı geliyor ama n'olur 2060 olsunBenim tahminlerim genelde tutmadım ama RTX 2060 , 3050 yada RX6600 gelebilir diye düşünüyorum.
RX 6600 olursa 11599 TL olabilir.Ama çok AMD çıkardık diyip Nvidia da çıkarabilirler.Benim tahminlerim genelde tutmadım ama RTX 2060 , 3050 yada RX6600 gelebilir diye düşünüyorum.