13 bin bandında zor gibi duruyor 2.el düşünürmüsünüz yada apu13000 lira bütçe monitör kasa kulaklık mause klavye herşey dahil pc lazım üstüne çıkamam maksimum 13000 yardım edermisiniz
13e çok zor hocam 15felan olur belki anca13000 lira bütçe monitör kasa kulaklık mause klavye herşey dahil pc lazım üstüne çıkamam maksimum 13000 yardım edermisiniz
malesef13 bin bandında zor gibi duruyor 2.el düşünürmüsünüz yada apu
ben kendime almiyorumda o yuzden fiyatla oynayamam malesef13e çok zor hocam 15felan olur belki anca
Kanka bence o fiyata 3050 sistem yada rx 6600 lu sistem toplayabilirsin işlemci olarak R5 5500 yada 5600 olabilir13000 lira bütçe monitör kasa kulaklık mause klavye herşey dahil pc lazım üstüne çıkamam maksimum 13000 yardım edermisiniz
topluyabilir monitör klavye mouse kulaklık alamazKanka bence o fiyata 3050 sistem yada rx 6600 lu sistem toplayabilirsin işlemci olarak R5 5500 yada 5600 olabilir
ya ben kendime aldim zatende bütçe olarak maksimum bu oldugu icin ben şey yapamıyorum trendyolda bir bilgisyaar var rx 550Toplanır mı evet toplanır.Ama ekran ips olmaz ram 8de kalır yanı verim vermez.Düşük kaliteli bir oyuncu bilgisayarı olur.
Hiç olmazsa 3-5 bin ekran için ek bütçe ayarlasanız 13 bine kasa toplanabilir.
kanka bende aynısını 16 ya aldım benim sınıf arkadaşım istiyor durumları da buna yetiyor trendyoldan almak istiyo ucuz diye ben trendyoldan aldığım için önermiyorum yani ucuz bulmaya çalışıyorumUsta aciliyen varmi bilmiyom ama bazen yutubda ucuz topluyolar denk gelebilirsin iyi bi ekran karti alirsin bu butveye ama 3060 olmazda 3050 olur misal ben 15 e aldim 0 3060 12 gb lı monitörü de yok malesef![]()
Kanka apu alsin ileride ekran kartı takar bence en mantiklisi buya ben kendime aldim zatende bütçe olarak maksimum bu oldugu icin ben şey yapamıyorum trendyolda bir bilgisyaar var rx 550
kanka bende aynısını 16 ya aldım benim sınıf arkadaşım istiyor durumları da buna yetiyor trendyoldan almak istiyo ucuz diye ben trendyoldan aldığım için önermiyorum yani ucuz bulmaya çalışıyorum
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-nvme-m2-ssd-rtx3050-oyun-bilgisayari-p-36208 bunu alsak monitör bulabilirmisin 13 e tamamlasak monitör leKanka apu alsin ileride ekran kartı takar bence en mantiklisi bu