1300tlye monitör tavsiyesi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kurban bayramı indirimlerini bekleyin ve genel olarak incehesap ve itopya indirimlerini takip edin. Zaten şurada çok az zaman kaldı bayrama şimdi bu Gamebooster, Rampage, JamesDonkey vs. gibi markalara yatırım yapmanızı tavsiye etmeme.

KS

Tosbağa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kurban bayramı indirimlerini bekleyin ve genel olarak incehesap ve itopya indirimlerini takip edin. Zaten şurada çok az zaman kaldı bayrama şimdi bu Gamebooster, Rampage, JamesDonkey vs. gibi markalara yatırım yapmanızı tavsiye etmeme.
hocam bilgisayarın kasası hazır monitör yok diye kullanamıyorum. 
2-3 gün sonra itopyanın bayram indirimleri olacakmış 
bilmiyorum ki beklemeye değer mi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Değer beklemeye sadece 1 yerde indirim olmayacak zaten her yerde indirim olacak duruma göre tekrar yazın hafta içi bakalım indirimlerde neler var. Ben şuan piyasaya bakıp eğer almaya değer bir ürün olursa size buraya link bırakırım yoksa zaten yazmam bir daha indirimlere kadar.

KS

Tosbağa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Değer beklemeye sadece 1 yerde indirim olmayacak zaten her yerde indirim olacak duruma göre tekrar yazın hafta içi bakalım indirimlerde neler var. Ben şuan piyasaya bakıp eğer almaya değer bir ürün olursa size buraya link bırakırım yoksa zaten yazmam bir daha indirimlere kadar.
eyvallah beklemedeyim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
  1. Acer ED242QRAbidpx 23.6" 4ms 144 Hz VA Curved Panel - 1.299 TL
  2. Samsung 24" CRG50 4ms 144Hz MVA Curved Panel - 1.399 TL
  3. VIEWSONIC 23.6" VX2458-C-MHD 1ms 144Hz VA Curved Panel - 1.399 TL

Bunlar bulabildiğim en iyi ürünler. VA panel ki buda renk ve görüş açıları olarak gayet iyi demek. Ürünlerden 3 numaralı ürün genelde %70 oranla iyi bilinen bir panele sahip ama onu ilk olarak önermem. Samsung ve Acer ürünü çok daha mantıklı ki ben olsam Samsung seçerdim. 4ms değeri eğer çok ciddi rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız yeterlidir.

Benzer fiyata TN panellerde var ama renk olarak bir şey beklemeyin sadece rekabetçi oyunlarda diğer insanlara karşı avantaj elde etmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz.
  1.   HP 23.8" 5ZU98AA 24X 1ms 144Hz TN Flat Panel - 1.398 TL - Bulabildiğim en mantıklı hızlı ve kaliteli TN panel monitör bu.

KS

Tosbağa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
  1. Acer ED242QRAbidpx 23.6" 4ms 144 Hz VA Curved Panel - 1.299 TL
  2. Samsung 24" CRG50 4ms 144Hz MVA Curved Panel - 1.399 TL
  3. VIEWSONIC 23.6" VX2458-C-MHD 1ms 144Hz VA Curved Panel - 1.399 TL

Bunlar bulabildiğim en iyi ürünler. VA panel ki buda renk ve görüş açıları olarak gayet iyi demek. Ürünlerden 3 numaralı ürün genelde %70 oranla iyi bilinen bir panele sahip ama onu ilk olarak önermem. Samsung ve Acer ürünü çok daha mantıklı ki ben olsam Samsung seçerdim. 4ms değeri eğer çok ciddi rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız yeterlidir.

Benzer fiyata TN panellerde var ama renk olarak bir şey beklemeyin sadece rekabetçi oyunlarda diğer insanlara karşı avantaj elde etmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz.
  1.   HP 23.8" 5ZU98AA 24X 1ms 144Hz TN Flat Panel - 1.398 TL - Bulabildiğim en mantıklı hızlı ve kaliteli TN panel monitör bu.
bayramda samsung monitör indirime girerse almayı düşünüyorum hocam bakalım ne olacak
teşekkürler

KS

Tosbağa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri