Oyun oynama odaklı alınacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum hazır olsun arkadaşlar toplama istemiyorum
bekleriz hocamYarın galiba PC Hocası yeni RTX sistem çıkacak acelen yoksa onu bekle derim.
yinede aklında bi sistem varmı hocamYarın galiba PC Hocası yeni RTX sistem çıkacak acelen yoksa onu bekle derim.
https://www.gamegaraj.com/urun/ahora-5a-rtx3060-ti-pta/ bunu alabilirsin veya yarın pc hocası yeni sistem çıkaracak onuda bekleyebilirsin.Oyun oynama odaklı alınacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum hazır olsun arkadaşlar toplama istemiyorum
Paylaşılan sistem güzel bence.bekleriz hocam
yinede aklında bi sistem varmı hocam
Hocam benim paylaştığımmı daha mantıklı arkadaşın ki mi acabaPaylaşılan sistem güzel bence.
Sizin sistem işlemci olarak daha iyi ama Ram markasını ve PSU kalitesini ben bilmiyorum. Diğer sistemde parça kalitesi daha iyi denilebilir. Ben sizin paylaştığınızı alırdım.Hocam benim paylaştığımmı daha mantıklı arkadaşın ki mi acaba
game garaj güvenilir sitemi hocamSizin sistem işlemci olarak daha iyi ama Ram markasını ve PSU kalitesini ben bilmiyorum. Diğer sistemde parça kalitesi daha iyi denilebilir. Ben sizin paylaştığınızı alırdım.
Evet güvenilir.game garaj güvenilir sitemi hocam
hocam eğer gamegarajdan alırsanız ramleri xpg gammıx yaparsanız daha iyi olur hem daha ucuz hem daha bilindik markadırgame garaj güvenilir sitemi hocam
evet inceledim ama ekran kartı markası dandik o sıkıntı üsteki sistem asus dual en iyilerdenhocam eğer gamegarajdan alırsanız ramleri xpg gammıx yaparsanız daha iyi olur hem daha ucuz hem daha bilindik markadır
hocam dandik değil pek bilinmedik marka ve soğutma olarakta baya iyi ve de gamin gen deki nin 8gb varmı var benim attığımda 12gb eğer ekran kartı markasından dolayı vazgeçeceksen biraz araştır sonra emin ol ki benle aynı fikirde olacaksınevet inceledim ama ekran kartı markası dandik o sıkıntı üsteki sistem asus dual en iyilerden
işte bazen markalar insanı haps ediyorhocam dandik değil pek bilinmedik marka ve soğutma olarakta baya iyi ve de gamin gen deki nin 8gb varmı var benim attığımda 12gb eğer ekran kartı markasından dolayı vazgeçeceksen biraz araştır sonra emin ol ki benle aynı fikirde olacaksın
doğrudur hocam hangisi içinize sinecekse onu alın ozamanişte bazen markalar insanı haps ediyorarada 4gblık bi fark var biliyorum ama zor seçim şimdi hem 600 tl gibi bi fark vericem gaming gen ve asus marka yerine game garaj ve inno3d marka bi ekran kartı alıcam kafalar karışıyor hocam
hocam bugün çıkacak olan sistem ertelenmiş o yüzden beklemenin pek bir manası yokOyun oynama odaklı alınacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum hazır olsun arkadaşlar toplama istemiyorum
tühya neden iptal oldukihocam bugün çıkacak olan sistem ertelenmiş o yüzden beklemenin pek bir manası yok
bende bilmiyorum hocam büyük ihtimalle bir anlaşmazlık oldu. hocam bide hangisini almaya karar verdiniz acabatühya neden iptal olduki