13k-15k hazır sistem önerisi

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Oyun oynama odaklı alınacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum hazır olsun arkadaşlar toplama istemiyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Oyun oynama odaklı alınacak sistem tavsiyelerinizi bekliyorum hazır olsun arkadaşlar toplama istemiyorum

Kasayı VENTO VG15FE yapmanı öneririm

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocam benim paylaştığımmı daha mantıklı arkadaşın ki mi acaba
Sizin sistem işlemci olarak daha iyi ama Ram markasını ve PSU kalitesini ben bilmiyorum. Diğer sistemde parça kalitesi daha iyi denilebilir. Ben sizin paylaştığınızı alırdım.

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Sizin sistem işlemci olarak daha iyi ama Ram markasını ve PSU kalitesini ben bilmiyorum. Diğer sistemde parça kalitesi daha iyi denilebilir. Ben sizin paylaştığınızı alırdım.
game garaj güvenilir sitemi hocam

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
hocam eğer gamegarajdan alırsanız ramleri xpg gammıx yaparsanız daha iyi olur hem daha ucuz hem daha bilindik markadır
evet inceledim ama ekran kartı markası dandik o sıkıntı üsteki sistem asus dual en iyilerden

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
evet inceledim ama ekran kartı markası dandik o sıkıntı üsteki sistem asus dual en iyilerden
hocam dandik değil pek bilinmedik marka ve soğutma olarakta baya iyi ve de gamin gen deki nin 8gb varmı var benim attığımda 12gb eğer ekran kartı markasından dolayı vazgeçeceksen biraz araştır sonra emin ol ki benle aynı fikirde olacaksın

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
hocam dandik değil pek bilinmedik marka ve soğutma olarakta baya iyi ve de gamin gen deki nin 8gb varmı var benim attığımda 12gb eğer ekran kartı markasından dolayı vazgeçeceksen biraz araştır sonra emin ol ki benle aynı fikirde olacaksın
işte bazen markalar insanı haps ediyor :D arada 4gblık bi fark var biliyorum ama zor seçim şimdi hem 600 tl gibi bi fark vericem gaming gen ve asus marka yerine game garaj ve inno3d marka bi ekran kartı alıcam kafalar karışıyor hocam

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
işte bazen markalar insanı haps ediyor :D arada 4gblık bi fark var biliyorum ama zor seçim şimdi hem 600 tl gibi bi fark vericem gaming gen ve asus marka yerine game garaj ve inno3d marka bi ekran kartı alıcam kafalar karışıyor hocam
doğrudur hocam hangisi içinize sinecekse onu alın ozaman :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri