1400TL Bütçe Klavye Önerisi (2 Ağustos 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Merhaba Dostlar,

Çok ses istemiyorum tuşların aralıklı olması iyi olur hızlı yazarken parmaklarım iki tuşa basmasın istiyorum, xp summoner klavyenin red switch versiyonunu bütçeme göre bulamadım ve enter küçüktü. Önerilerinizi link olarak atarsanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Lover4Life

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
300 daha ekle en iyilerden biri olan bunu kap hocam
resimlerin genelde ing q versiyonları gösterirler ama türkçe q klavyeler büyük enterlı olur şüpheniz varsa firmayı arayıp sorabilirsiniz

Önerin için teşekkürler ancak bütçemi zorlamış hali 1400 ama diğer önerilerden sonra değerlendirmeye bakarım. bu arada Asus Cashback kampanyasına dahil bir ürün mü?

Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
XPG Summoner ara ara indirimlere giriyor bence onu değerlendirmelisiniz. 1 ENTER tuşu için klavyenin genelinden bence vazgeçilmez. Aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz alternatif.

CORSAIR K60 Pro RGB Cherry Viola - 999 TL

HyperX Alloy Origins Red Switch - 1.189 TL

ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch - 1.199 TL - 90 TL geri ödemesi var. Link : https://promotion.asus.com/tr/tr/summer-cashback-2022

CORSAIR K68 Cherry MX Red - 1.299 TL - RGB değil.!!!
Yukarıda önerilen 1700 TLlik klavyeyi önerir misiniz yoksa xpgyi mi bekliyim? Yukardaki klavyede bilek desteği eksik tabii ki bu da ayrı bir eksik ve bütçemi şu an 1500lere kadar aşabiliyorum ancak fikir için soruyum dedim.

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Merhaba Dostlar,

Çok ses istemiyorum tuşların aralıklı olması iyi olur hızlı yazarken parmaklarım iki tuşa basmasın istiyorum, xp summoner klavyenin red switch versiyonunu bütçeme göre bulamadım ve enter küçüktü. Önerilerinizi link olarak atarsanız sevinirim.
hocam xpg nin red switchlisinin tr versiyonu da var bende mevcut incehesaptan 1300 tl ye almıştım geçen ay

Ekli dosyalar

• IMG-20220714-WA0007.jpeg
    IMG-20220714-WA0007.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 21
KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
hocam xpg nin red switchlisinin tr versiyonu da var bende mevcut incehesaptan 1300 tl ye almıştım geçen ay
Satıyor musunuz? Biliyorum bir ara 1280 TL olmuştu. Ancak şu an piyasada yok işte. Acaba gaming gecesi için talep oluşturulabiliyor mu...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yukarıda önerilen 1700 TLlik klavyeyi önerir misiniz yoksa xpgyi mi bekliyim? Yukardaki klavyede bilek desteği eksik tabii ki bu da ayrı bir eksik ve bütçemi şu an 1500lere kadar aşabiliyorum ancak fikir için soruyum dedim.
ASUS ROG Strix Scope RX klavyesi "Optik" mekanik anahtarlara sahip. Biraz daha iyi normal mekanik anahtarlara göre teknolojisi ve ömrü ama çok çok büyük bir deneyim farkı yok. Ayrıca 175 TL ASUS geri ödemesi olan model RX değil NX yazan versiyonu. XPG ürünü bütçenize inerse bence en makul o olur. Zaten kullanan bir kullanıcı resim atmış büyük ENTER geliyor görünen o ki TR versiyonunda.

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Satıyor musunuz? Biliyorum bir ara 1280 TL olmuştu. Ancak şu an piyasada yok işte. Acaba gaming gecesi için talep oluşturulabiliyor mu...
düşmesini beklemek en iyisidir xpg den daha kalitelisini bulamazsınız bilek desteği falan suni deriden hoş bence daha bilgisayarım yok kutusu duruyor arada açıyorum laptopa takıp muhteşem birşey

Efe100

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba Dostlar,

James Donkey 619s var Brown blue red switch seçenekleri var geçen ay aldım Hemde 1100 lira civarında düşünebilirsin

KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Önümüzdeki hafta red switch hali piyasaya düşcekmiş alıcam o zaman

Efe100

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Önümüzdeki hafta red switch hali piyasaya düşcekmiş alıcam o zaman
Bendede blue switch i var kafanda hiçbir soru işareti olmasın gerçekten güzel ve kaliteli tuşları çıkarmak için aparat çıkıyor içinden onla kolayca cikarabilirsin 7_8 tane r modu var uygulamasında da kendi modunu ayarliyabilirsin sadece hangi tuşların yanicagini gibi mesela

Ekli dosyalar

• IMG20220804184909.jpg
    IMG20220804184909.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri