144Hz 24" Yanına İkinci Bir Monitör

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar şu an elimde ViewSonic XG2405 144Hz 23,8" monitör var.

İkinci bir monitör almak istiyorum fakat bu alacağım monitör tamamen bir yan ekran olacak bu yüzden ucuz bir monitör bakıyorum. Yalnız 144Hz/60Hz kronik problemini yaşamak da istemiyorum. Ucuza sorunsuz bir şekilde nasıl monitör elde edebilirim hangi monitörler uygundur birlikte çözebilirsek bu işi çok mutlu olurum.

Şimdiden teşekkürler.

KS

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Diğer monitörü ne için kullanacaksınız? İş mi yoksa yine oyun için mi?

Diğer monitör tamamen yayın izleme vb aktiviteler için kullanılacak yani ciddi anlamda bir yan ekran. Yalnız tasarım ile ilgilendiğim için bu monitörüm IPS ikincisi de IPS olursa harika olur.

60Hz bakıyordum fakat insanlar 144Hz/60Hz çift monitör setupını yaptıklarında bu sorunlarla karşılaşmışlar ve oranı cidden yüksek bu yüzden size danışmak istedim ne yapsam diye;

https://www.youtube.com/watch?v=Rmaz4qAor_w

https://www.youtube.com/watch?v=JFiWtRyOApI

Yani ikinci bir monitör olacak diye ilk 144Hz ana monitörü 60Hz kullanmak yada monitörde lag sorunları yaşamak istemiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İkinci monitör benzer çözünürlükte olursa ve güncel portlardan DP yada HDMI kullanırsa sorun yaşamanız çok çok düşük bir ihtimal. Bana bütçe vermeniz gerek.

KS

Anras123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İkinci monitör benzer çözünürlükte olursa ve güncel portlardan DP yada HDMI kullanırsa sorun yaşamanız çok çok düşük bir ihtimal. Bana bütçe vermeniz gerek.

Açıkcası olabilecek en ucuz monitör.  Sadece IPS özelliğinin bulunması ve yukarıda bahsettiğim sorunu çıkarmaması benim için yeterlidir. 1000 liraları pek aşmak istemiyorum çünkü benim kullandığım monitör 1700 lira civarı şuan o fiyatı aştığım takdirde aynı monitörden bir tane daha alabilecek skalaya çıkmış oluyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri