evet hocam attığımdan daha iyi fanlar ama ben argb olarak istiyorum. attığınız ayarda argb fan var mı önerebileceğinizEğer görünüş ön planda değilse aşağıdaki ürünler performans olarak daha iyidir.
![]()
Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı (AK-FN063) | Teknobiyotik
AKASA Viper Hayallerin Ötesinde Bir Fan Akasanın geliştirdiği S-FLOW formunda kanatlar fan teknolojisine yeni boyut getirdi. Maksimum fan akımına ulaşmak için kanat tasarımı hava akımını düzenliyor ve çok yüksek devir dönmeden %30 daha fazla hava akışı sağlıyor. Viper 1600 devirde tam 110.61...www.teknobiyotik.com
![]()
Arctic P14 PWM PST ACFAN00125A 14cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic P14 PWM PST ACFAN00125A 14cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic P14 PWM PST ACFAN00125A 14cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 500,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güzel öneri gelirse bende argb alırım kasanın üstüne iki taneevet hocam attığımdan daha iyi fanlar ama ben argb olarak istiyorum. attığınız ayarda argb fan var mı önerebileceğiniz
valla hocam baktığım argb fanlar arasında cfm i en çok olan fan bu ben bunu alacam egzoz fan olarak kullanıcam heralde yeterGüzel öneri gelirse bende argb alırım kasanın üstüne iki tane![]()