15.000 liraya kadar telefon önerisi

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Kabul edilebilir sar değerinin altında olup günlük kullanım için hızlı sarj destekli bir telefon istiyorum. Ekran kalitesine önem veriyorum. Kamera çok kullanan biri değilim ama iyi olmasını isterim. Oyun oynayan biri değilim. Telefonu günlük işlerde çok kullanıyorum dizi sosyal medya tarzında. Aslında honor seriside yattı aklıma ama bilmiyorum. Lütfen sebeplerini belirterek ve sar değerini baz alarak bana telefon önerisinde bulunabilir misiniz?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Kabul edilebilir sar değerinin altında olup günlük kullanım için hızlı sarj destekli bir telefon istiyorum. Ekran kalitesine önem veriyorum. Kamera çok kullanan biri değilim ama iyi olmasını isterim. Oyun oynayan biri değilim. Telefonu günlük işlerde çok kullanıyorum dizi sosyal medya tarzında. Aslında honor seriside yattı aklıma ama bilmiyorum. Lütfen sebeplerini belirterek ve sar değerini baz alarak bana telefon önerisinde bulunabilir misiniz?
iphone için extra bütçe eklemeyi düşünürseniz şöyle birşey önerebilirim. evet parası fazla 15k demüişşiniz ama tr fiyatından düşük olduğu için söylutorum hocam. iphone 14 128 gb 17500tl actırmasyıla 23500tl sıfır ürün. telefoncular yurtdışından getirip satıyor.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
iphone için extra bütçe eklemeyi düşünürseniz şöyle birşey önerebilirim. evet parası fazla 15k demüişşiniz ama tr fiyatından düşük olduğu için söylutorum hocam. iphone 14 128 gb 17500tl actırmasyıla 23500tl sıfır ürün. telefoncular yurtdışından getirip satıyor.
alisveris kredisiyle almayi dusunuyorum o yuzden sorun olur bu 😐

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
internette var mı bu fiyata ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Apple tarafında bu fiyata eski cihazlar bulunabiliyor. Xiaomi telefonlara hiç bakmadım çünkü arayüz olarak genelde sıkıntıları oluyor. Samsung baktım S21 FE güncelleme açısından ve donanım olarak iyi telefon ama çoğu kişi bataryanın yetmediğini ve kamerasının kötü olduğunu belirtmiş. S20 FE ise donanım olarak S20 den daha iyi gibi ama S20 ekran ve kamera olarak daha iyi galiba. Bir de S20 FE nin SAR değeri daha düşük. Tercih size kalıyor.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
samsung s21

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Apple tarafında bu fiyata eski cihazlar bulunabiliyor. Xiaomi telefonlara hiç bakmadım çünkü arayüz olarak genelde sıkıntıları oluyor. Samsung baktım S21 FE güncelleme açısından ve donanım olarak iyi telefon ama çoğu kişi bataryanın yetmediğini ve kamerasının kötü olduğunu belirtmiş. S20 FE ise donanım olarak S20 den daha iyi gibi ama S20 ekran ve kamera olarak daha iyi galiba. Bir de S20 FE nin SAR değeri daha düşük. Tercih size kalıyor.
s20fenin baş sar değeri çok düşük evet ama vücut sar değeri 1.355w/kg olduğundan dolayı tercih etmedim.

vücut sar değeri 1.319 :/

Son düzenleme:
KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Sonuçta kabul edilir değer 1.6 , aslında tercih edilebilir belki ama gün içinde sürekli kullanıyorsanız tercih etmemekte haklısınız.
gün içinde çok kullanıyorum. hatta genelde hatsızda kullanıyorum telefonu sırf radyasyondan daha az etkilenmek için :rolleyes: dizi film sosyal medya ve gündelik uygulamalar kullanıyorum. bu sebepten dolayı sar değeri mümkün olduğunca düşük bir telefon istiyorum ama 1.355 değeri yüksek dimi bu şartlar altında ? Siz kaç önerirsiniz ? sanırsam 1in altı olması daha iyi olur diye düşünerekten bakıyorum ama. Bu arada Oyunla hiç aram yok telefonda hiç oynamam.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Evet sürekli kullanıyorsanız bence de daha düşük olmalı. Belki bütçeyi biraz aşarsanız Xiaomi 12T modelinin SAR değeri düşük. İşinizi görebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri