5600 çok ısınmıyor stok yeterli olur.5600 İşlemcisi için kule tipi soğutucu gerekebilir.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Yine 85 dereceleri falan görür bence. UV yaparak çözülebilir gibi.5600 çok ısınmıyor stok yeterli olur.
UV gerek yok hocam stok yeterlidir eğer olmazsa Snowman T6 ULTRA alınabilir.Yine 85 dereceleri falan görür bence. UV yaparak çözülebilir gibi.
Neden hocamUV gerek yok hocam stok yeterlidir eğer olmazsa Snowman T6 ULTRA alınabilir.
UV dir OC dir vs. düşmanıyım.
şu an bu sistemi kullandığım için yazıyorum, belki daha iyi soğutma için kaliteli bir kule tipi soğutucu alınabilir fakat şu anlık stok fan çok iyi yetiyor. 5 gündür birçok oyun oynadım, oyunlarda sıcaklık 60-70 arası ve hiç yüksek değerler görmüyorum. Sistemin her parçasını beğendim ve bu fiyata gerçekten iyi sistem öneririm.5600 İşlemcisi için kule tipi soğutucu gerekebilir.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
bu siteden mi satın aldın?şu an bu sistemi kullandığım için yazıyorum, belki daha iyi soğutma için kaliteli bir kule tipi soğutucu alınabilir fakat şu anlık stok fan çok iyi yetiyor. 5 gündür birçok oyun oynadım, oyunlarda sıcaklık 60-70 arası ve hiç yüksek değerler görmüyorum. Sistemin her parçasını beğendim ve bu fiyata gerçekten iyi sistem öneririm.
Evet bu siteden, bu sistemi satın aldımbu siteden mi satın aldın?
Sıcaklık değerlerini nereden kontrol ediyorsunuz acaba?Evet bu siteden, bu sistemi satın aldım
MSI’ın geliştirdiği program ile fps,sıcaklık değerlerinizi görebilirsinizSıcaklık değerlerini nereden kontrol ediyorsunuz acaba?
MSI Afterburner mıdır?MSI’ın geliştirdiği program ile fps,sıcaklık değerlerinizi görebilirsiniz