15.000TL Nvidia Ve İntel Sistem Öneri

JVertu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Merhabalar,

Max 15 BİN TL NVIDIA ve İNTEL toplama sistem önerisi
Bi rtx 2060 benim işmi fazlasıyla görür. Bunu göz önünde bulundurarak örnek verirseniz sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
MAX 15 BİN TL NVIDIA ve İNTEL toplama sistem önerisi
Bi rtx 2060 benim işmi fazlasıyla görür. Bunu göz önünde bulundurarak örnek verirseniz sevinirim.
telde olduğum için parça parça lin atamayacağım fakat isterseniz hazır sistem atabilirim rtx 2060 olmazsa o bütçeye zaten en fazla rtx 3060 ekran kartlı sisteminiz olabilir

KS

JVertu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
telde olduğum için parça parça lin atamayacağım fakat isterseniz hazır sistem atabilirim rtx 2060 olmazsa o bütçeye zaten en fazla rtx 3060 ekran kartlı sisteminiz olabilir
hazır sistem almayı düşünmüyorum,kendim toplayacağım,çok fazla öneri geliyor ve kafam iyice karıştı.Her yerden farklı fiyatlar farklı sistemler çıkıyo karşıma.Bana orta segment mümkünse 15 bin tlyi geçmecek bi sistem lazım

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
hazır sistem almayı düşünmüyorum,kendim toplayacağım,çok fazla öneri geliyor ve kafam iyice karıştı.Her yerden farklı fiyatlar farklı sistemler çıkıyo karşıma.Bana orta segment mümkünse 15 bin tlyi geçmecek bi sistem lazım
amd tercih etmiş olsaydınız 15 bin tlyi geçmeyecek nvidia tarafından daha güçlü bir pc toplayabilirdiniz

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
15k ya nvidia ve intel bulmak zor. Toplama ile halledilebilir belki. Ryzen işlemci olmazmı?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Zaten toplayarak almayı düşünüyorum,ekran kartı NVIDIA olduktan sonra işlemci ryzen olsada o kadar sorun omaz
amazonda satılan r5 5500ü alın sonra ekran kartı olarak 3060 alabilirsiniz b450 anakart alın 550-600w iyi bir psu alın fsp olabilir kalan parçaları kendinize göre seçin işlemci olarak amazondan r5 5500 alırsanız bütçe yeter

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
KS

JVertu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
amazonda satılan r5 5500ü alın sonra ekran kartı olarak 3060 alabilirsiniz b450 anakart alın 550-600w iyi bir psu alın fsp olabilir kalan parçaları kendinize göre seçin işlemci olarak amazondan r5 5500 alırsanız bütçe yeter
b450 ana kart m serisi olsa
bu veya bunu gibi, nasıl olur çalışırmı

KS

JVertu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
@Enesw ile benzer sistemi yakın zamanda çokça kez önerdim alınabilir. Eğer bütçeyi aşıyorsa işlemci güncellemesi şart değil.
b450 ana kart m serisi olsa
www.akakce.com

Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com
bu veya bunu gibi, nasıl olur çalışırmı

KS

JVertu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
ugur.gozaydin sizin bi bilginiz varmı acaba, bu konu çok yerde tartışılmış kimisi sonuç almış kimisi ise alamamış. Net bi bilgiye ihtiyacım var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri